CPUV~ Prego17 Campaign

Alhamdulillah, dapat iklan baru daripada Nuffnang. Kali ni daripada Prego. Setakat ni tak nampak bayang lagi iklan Prego tu. Nanti ade la tu. Alhamdulillah walaupun tak banyak kumpul sikit-sikit lama-lama dah boleh cash out lagi. 
Terima kasih Nuffnang bagi iklan lagi kat Kinah. Ingatkan dah credit Blackmores Vital Shine tu, takde lagi iklan untuk bulan ni tup tup dah ada. Siapa dapat juga tu tahniah ye.

Mmm sedapnya. 
CPUV~ Prego17 Campaign CPUV~ Prego17 Campaign Reviewed by Kin Naz on Wednesday, May 17, 2017 Rating: 5

3 comments:

  1. Lamanya dah dekat 2-3 bulan sy tak buka Nuffnang sebab masalah line 😢

    ReplyDelete
  2. Wah..bgus lah...stkat ni sya pnya naik seringgit je..haha..

    ReplyDelete
  3. wa sedapnyaaaa tengok :D
    tahniah! PG pun dapat juga iklan ni ;)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.