ROSE FACE SERUM ZEETA | Membantu Merawat Parut dan Jeragat

ROSE FACE SERUM ZEETA |Membantu Merawat Parut dan Jeragat | Muka berparut dan berjeragat membuatkan kita hilang keyakinan untuk berhadapan dengan khalayak ramai. Secara tak langsung "self confidence" kita semakin kurang. Walaupun dah berbagai produk digunakan, berhabis sana sini membuat rawatan, namun hasilnya tetap sama dan kita pula rasa kecewa. Bagaimana nak hilangkan parut jerawat dan cara hilangkan bekas jerawat cepat dan selamat?. Oleh itu, kinah nak memperkenalkan satu produk khusus untuk mereka yang mengalami masalah seperti ini. Nak tau apa dia? ROSE FACE SERUM ZEETA la jawapannya.


Untuk pengetahuan semua, ROSE FACE SERUM ZEETA merupakan serum muka berasaskan Rose Organik No 1 di Malaysia yang menggunakan kaedah semburan untuk menghilangkan jeragat dan juga parut jerawat sepantas 14 hari. Menariknya dengan ROSE FACE SERUM ZEETA ni kaya dengan nutrisi hebat seperti Vitamin E, Vitamin C, Omega 3 dan Omega 6. Jadi, pada yang nak lebih glowing tanpa cela bolehlah gunakan serum ajaib ini.


Kelebihan Rose Face Serum Zeeta
  • Mengandungi Vitamin E, Vitamin C, Omega 3, dan Omega 6 yang sangat penting untuk melindungi kulit daripada kesan panas cahaya matahari.
  • Semburan yang halus untuk serapan maksimum menyamai teknologi nano.
  • Mengandungi Vitamin E 30000, iu yang baik untuk kesihatan kulit.
  • Serum yang pertama tidak meleleh dan tidak melekit.
  • Parut jeragat akan hilang seawal 7 hari.

4 Nutrisi Hebat Yang Terdapat Dalam ROSE FACE SERUM ZEETA
Vitamin E
  • Kaya dengan antioksidan yang dapat membantu melambatkan proses penuaan. Di samping itu, dapat mengurangkan proses kedutan yang berlaku dengan cepat serta menjaga sel kulit muka.
Vitamin C
  • Mengaktifkan sel muka untuk menghasilkan kolagen.
  • Dapat membantu mencegah kesan sinar ultraviolet (uv) yang akan merosakkan kulit muka (photodamage)
Omega 3
  • Kandungan yang terdapat dalam Omega 3 sangat diperlukan oleh kulit untuk mengekalkan kelembapan kulit serta dapat mengawal pengeluaran minyak pada muka.
Omega 6
  • Kandungan asid linoleic dapat menyuburkan kulit tanpa rasa berminyak.
  • Sebagai pelindung muka dan dapat mengurangkan sel kulit daripada mengelupas.
4 nutrien ini diperlukan dalam serum, apabila kita spray ke muka, tidak akan meleleh dan paling penting tidak melekit kerana teknologi yang digunakan sama dengan nano.
Harga ROSE FACE SERUM ZEETA tidak termasuk kos penghantaran. Tahan selama 2 bulan bergantung kepada cara penggunaan.
Testimoni Pengguna ROSE FACE SERUM ZEETA




Untuk maklumat lanjut
Media Sosial:

Facebook page: ZEETA PAKAR MAWAR

Instagram: @zeetaofficial

Whatsapp untuk order: 019-2209069



ROSE FACE SERUM ZEETA | Membantu Merawat Parut dan Jeragat ROSE FACE SERUM ZEETA | Membantu Merawat Parut dan Jeragat Reviewed by Kin Naz on Sunday, August 20, 2017 Rating: 5

13 comments:

  1. Nice!

    Saya join segmen bloglist kinah. dan saya nak jemput inah untuk join another bloglist segmen by another blogger. saya tag kinah di sini

    http://missaziemah.blogspot.my/2017/08/segmen-bloglist-sept-okt-by.html

    jom join :)

    ReplyDelete
  2. mudah ke nak guna serum ni.. hanya sembur saja..

    ReplyDelete
  3. Rose Face Serum terbaik 👍👍👍

    ReplyDelete
  4. Serum memang bagus untuk merawat kulit. Apatah lagi memudarkan parut yang ada.

    ReplyDelete
  5. Wow bestnya sembur2 boleh hilang jeragat

    ReplyDelete
  6. Warna merah menarik perhatian lah :)

    ReplyDelete
  7. Mudah nak guna... Sembur je kan..

    ReplyDelete
  8. Tengok testimoni, ramai yang berpuas hati dengan serum. Senang nak bawa dan tidak melekat. Hehehe

    ReplyDelete

Powered by Blogger.