CPUV~Kotex Total Protection



CPUV~Kotex Total Protection| Alhamdulillah, dalam sendu-sendu pun ada jugak yang melekat. Walaupun sekarang ni orang tengah sibuk dengan adsense, kinah masih lagi dengan Nuffnang ni. Nak apply adsense, aritu kecundang ngeh ngeh tunggu dah ready baru apply balik. Mana yang tengah ada ni kiter kasi pulun dulu. Walaupun PV kinah tak sekencang orang lain harapnya ada la lagi iklan yang melekat lagi ye Nuffnang. Terima kasih banyak-banyak pada Nuffnang. Kali ni  kempen Kotex Total Protection. Setakat ni tak nampak lagi bayangnya.

Kempen Cornetto itu hari pun dah kredit. Takdela banyak mana pun. Nak tunggu boleh cash out berjaman lagi hehhe. Sabar je la.

16 comments:

  1. InsyaAllah ada rezeki nanti... terus menulis ya... jangan putus asa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah bro Azlan. Terima kasih support

      Delete
  2. untung lah dapat nuffnang :) nanti banyak la yang masuk tu hehe

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah . ccl pun nak check account nuffnang la . Mana tahu dapat seketul lagi iklan . Hehe .. CCL pun masih setia pada nuffnang walaupun dah ramai blogger2 going out

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa pergi check lekas.. ada tahniah in advance

      Delete
  4. Alhamdulillah... Akak pun dapat... Tapi tu lah sendu kannn...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah juga kak hani. Hmm sendu je. Tak rancak macam dulu

      Delete
  5. Nuffnang ni dah makin kedekut nak bagi earning sekarang :(

    ReplyDelete
  6. sy nuff dah berkubur kot. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Entahla aefa, kena cari alternatif lain ni

      Delete
  7. Alhamdulillah rezki...Cheery dah bzaman xdpt..mana taknya update pun mls hehe...

    ReplyDelete
  8. wah.. Tb punya sejak tukar email baru ni.. dah sendu dah income.. huhuhu

    ReplyDelete