Kejutan Buat yang Istimewa dengan Printcious

Kejutan Buat yang Istimewa dengan Printcious|Pening dan buntu nak bagi gift pada pasangan? Hari lahirnya dah tak lama tapi satu apa gift pun takde lagi. Haaa korang jangan risau pening tu semua. Sekarang ni dah macam-macam platform tau untuk kita buat surprise pada pasangan kita. Salah satu cara untuk korang buat special gift untuk pasangan ialah dengan design momen yang terindah dengan Printcious. Kalau dulu, nak bagi gift macam ni, kita DIY sendiri, tapisekarang korang tak payah bersusah payah dah. Tekan-tekan, klik itu ini, bayar dan sampai ke tangan penerima. Mudah betul sekarang. Sebab tu la tagline printcious 

“Printcious.com – Precious Gifts From Your Heart”


Mengapa dengan Printcious? Sebabnya korang boleh pilih mana-mana design yang korang suka tau dan paling istimewa sekali dapat pulak customise sendiri. Haa menarikkan tempat lain tak dapat macam ni korang. Haa pilih-pilih mana yang berkenan di hati. Bukan saja khusus untuk hari lahir sahaja tau, korang juga boleh buat untuk hadiah orang kahwin. Haaa idea tu idea. Lagipun dah tak lama dah nak cuti sekolah. Cuti sekolah je mesti ada kenduri. Sempat lagi ni design gift korang untuk bakal pengantin. Klise la asal pergi kenduri kahwin bagi hadiah pinggan mangkuk je. Kalau 5 orang bagi hadiah yang sama boleh buat kenduri tau hehe. Jangan marah gurau je. Tak salah pun kita hadiahkan lain dari yang lain.







Banyakkan sampai rambang mata nak pilih yang mana satu. Berpinar dah mata ni nak pilih yang mana. Mesti korang nak tahu macam mana cara nak customise design kita sendiri. Alaa mudah sangat pejam mata je pun dah siap. Ehh ibaratnya macam tu la. Dalam banyak-banyak ni, kinah pilih cushion je. 


Haa tengok tu, ni contoh je tau. Kalau korang tak nak warna biru tu, boleh pilih warna lain dan kalau korang nak tukar design Happy Marriage pun boleh. Ikut kreativiti. Klik je Start Design tu. Bolehlah mula design yang korang suka. Kinah berkenan pulak dengan cushion ni, boleh letak dalam kereta hehe. Haaa tunggu apa lagi pergi pilih cepat sebab ada 30% diskaun tau dan akan berakhir pada 4 November ni. 

Untuk maklumat lanjut bolehlah layari website 

26 comments:

  1. sekarang semua senang kan.. nak order hadiah special hujung jari ja.. tekan tekan order siap. lebih ada sentimental value kasi hadiah cemni =D

    ReplyDelete
  2. Macam2 benda boleh tampal sekarang ni, so senang tak yah pergi kedai cenderahati lagi.. tunggu kat rumah je kan...

    ReplyDelete
  3. Memang dah jadi sunnah nabi untuk saling bagi hadiah

    dan sebarkan salam

    ReplyDelete
  4. Printcious kualiti dia memang ok .. berbaloi nak cari gift kat sini

    ReplyDelete
  5. Printcious mmg best! mcm2 ada kann..

    ReplyDelete
  6. Printcious awesome....
    mrs pip suka fridge magnet dari printcious ...

    ReplyDelete
  7. Ramai juga yang cadangkan printcious ni! Memang nampak hasil kerja dan servis diorang pun lawa dan memuaskan hati! banyak pilihan dan jenis pula tu kalau nak surprisekan famili atau kawan-kawan!

    ReplyDelete
  8. Dari dulu nak buat..bila dh sampai nak check out problem..kena buat lagi la nampaknya ni..suka tgok bantal bleh letak gambar kita tu

    ReplyDelete
  9. Pernah order dengan printcious. Hadiah kan magic mug untuk ayah & tote bag untuk anak.. 😄 suka.. kualiti dia memang da bombbb

    ReplyDelete
  10. bestnyer...nak buat untuk diri sendiri lah...tengah fikir2 ni,nak buat apa agaknyer...hihi

    ReplyDelete
  11. Ada jugak baca pasal printcious ni, tapi belum ada masa lagi nak mencuba service mereka. Insaallah free nanti nak cuba jugak

    ReplyDelete
  12. Perkhidmatan sekarang lebih mudah, boleh order online je. best best

    ReplyDelete
  13. Wow printcious ni memang banyak barang boleh print kita pernah tengok laman web mereka nanti nak bagi hadiah kat anak buah lah satu special print out nya hehehhehe...

    ReplyDelete
  14. Aritu dapat voucher tak guna lagi. tak tahu nak beli apa. haha. semua nak..aritu member beli bantal dia cakap best. selesa.

    ReplyDelete
  15. Meriahnya. Macam-macam boleh buat. PU Leather tu menarik. Sebelum ni buat kat Thailand custom made. Mouse pad tu pun cantik jugak. Buat untuk diri sendiri dululah. Hehe.

    ReplyDelete
  16. Zaman sekarang semuanya dihujung jari jimat masa kan . CCL pun dah cuba perkhidmatan printcious ni .memang kualiti setanding dengan harga

    ReplyDelete
  17. jaman now semua happy bisa buat hadiah atau gift customize, desain sendiri :D

    ReplyDelete
  18. Printcious nie memang best. Now dah ada idea nak buat doorgift untuk next office event. Thanks ye.

    ReplyDelete
  19. Lebih menarik bila kita boleh design sendiri..

    ReplyDelete
  20. Banyak kali dah Annur try buat kat Printcious..punyalah poyo mendesign, tiba-tiba problem pulak..huu T_T

    ReplyDelete
  21. Printicious untuk saat precious gitu. Ruby pun tengah mencari hadiah anniversary. Hurrmm. takda idea. Hahaha. Kita nak bg hadiah kat suami, tak reti nak bg apa. Nanti ruby tengok kat website mereka. hehehe.

    ReplyDelete
  22. Macam nak buat kejutan je dalam masa terdekat nie, tapi tengah fikir nak buat kejutan yang macam mana... Idea xde...

    ReplyDelete
  23. I like personalized gift as well, be it as a giver or receiver because its special.

    ReplyDelete
  24. printcious always my first choice for personalize gift also!
    i still havent decide what to design yet!

    ReplyDelete
  25. I have tried their printing and the quality is good.

    ReplyDelete