Baby Breast Pump & Bottle Serbaguna - apekinah.com

Friday, 10 November 2017

Baby Breast Pump & Bottle Serbaguna

Baby Breast Pump & Bottle Serbaguna| Perasan tak sejak dua menjak ni banyak produk terutamanya produk kosmetik telah ditarik balik pengeluarannya kerana didapati mengandungi bahan yang beracun. Risaunya. Kadang-kadang kita sendiri tidak sedar barang yang kita gunakan tu sebenarnya beracun. Allah bahayanya. Macam mana pulak dengan bahan pencuci yang kita selalu gunakan untuk anak-anak kita? Selamat ke digunakan? Kinah pasti setiap ibu bapa mahukan yang terbaik untuk anak-anak mereka. Jadi, kali ni, kinah nak kongsikan pada korang semua pencuci yang kinah gunakan untuk cuci botol susu Thahirah iaitu Chomel Baby Breast Pump & Bottle.

Baby Breast Pump & Bottle Serbaguna

Breast Pump & Bottle Cleanser Serbaguna
Breast Pump & Bottle Cleanser Serbaguna
Apa yang bestnya dengan pencuci daripada Chomel ni bebas daripada radikal bebas dan juga bahan-bahan yang merbahaya. Kiranya selamat digunakan untuk bayi dan kanak-kanak. Menariknya, Chomel Baby Breast Pump & Bottle Cleanser ni multipurpose bukan sahaja boleh digunakan untuk mencuci botol dan breast pump malah boleh digunakan untuk:
  • Permainan
  • Buah-buahan
  • Sayur-Sayuran
  • Barangan keperluan bayi
Ibu-ibu di luar sana janganlah risau akan kandungan yang digunakan. Baby Breast Pump & Bottle Cleanser ni merupakan bahan pencuci berasaskan tumbuh-tumbuhan dan berkesan menanggalkan lemak susu dan juga kotoran di botol anak anda. Apa yang pasti, ianya bebas daripada Ammonia, SLS/SLES, Parabens, Synthetic Fragrances, dyes, phosphates, solvent, Chlorine, Bleach, Alcohol, Fossil additives or Crustics.

Baby Breast Pump & Bottle Serbaguna
Baby Breast Pump & Bottle Serbaguna
Cara Penggunaan Breast Pump & Bottle Cleanser
Mudah saja nak gunakan pencuci serbaguna ni. Tekan pam ke span atau pun berus botol anak anda dan cuci. Kemudian bilas dengan air sehingga bersih.

Bagi yang hendak mencuci buah-buahan atau pun sayuran, cairkan pencuci ni ke dalam air sedalam 5 liter. Kemudian rendamkan buah-buahan dan sayuran tersebut selama 15 minit. Akhir sekali cuci buah-buahan dan sayuran tersebut sehingga bersih. Mudah saja kan.

Berminat tak dengan produk Chomel ni? Korang boleh beli di laman web Lazada tau.

Untuk maklumat lanjut
Facebook:chomelbb
Instagram: chomel_baby

21 comments:

  1. erm... bgs juga produk n, leh cuba cleancer ni

    ReplyDelete
  2. Banyak jua fungsinya kan. Yang penting kita boleh gunakan tanpa was-was untuk kesihatan keluarga ye tak

    ReplyDelete
  3. Baguskan kalau pakai produk dari bahan semulajadi ni .

    ReplyDelete
  4. bagus produk ni, banyak kegunaan dia. cara penggunaannya pun mudah je ;)

    ReplyDelete
  5. Bagus kak product ni..masyarakat skrg tak phm lagi kenapa perlu elak semua chemical tu..memang la murah tp utk long term sgt bhya..

    ReplyDelete
  6. Pelbagai fungsi untuk satu produk. Jimat dan mudah. Tak perlu nak beli asing" untuk kegunaan lain"

    ReplyDelete
  7. Ai nak suggestkan pada adik ai produk ni.. mesti dia suka..

    ReplyDelete
  8. Good to know bout this good product...
    Boleh guna utk cuci sayuran ke mainan ke...sbb anak kita df..xda pkai botol

    ReplyDelete
  9. Bagus 3+1 kan...banyak kegunaan dia...zaman sekarang memang produk macam ni perlu ada di setiap rumah

    ReplyDelete
  10. bagus produk ni banyak kegunaannya. :)

    ReplyDelete
  11. Produk chomel memang bagus tauuu..

    ReplyDelete
  12. Haaaa, ibu ibu yang ada anak kecik ni wajib baca pasal ni. Nice sharing

    ReplyDelete
  13. suka la produk ni sebab boleh cuci sayur dan buah sekali!

    ReplyDelete
  14. Seronoknya dia minum susu tu rasa selesa tengok nanti kita rekmenkan pada abang dan kak ipar sebab anak sedara semua tengah menyusu lagi..

    ReplyDelete
  15. menarik serbaguna. Nak cari la satu untuk cuba. Terima kasih kongsi

    ReplyDelete
  16. Harga dia berapa ek?

    Macam berkenan dan nak cuba pakai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bro harga dia RM23.90. Boleh beli dekat website ataupun kat Lazada

      Delete
  17. Bagus juga produk byk function camni especially kita yg ada anak kecil ni... bagus utk kesihatan anak..

    ReplyDelete
  18. the product looks good. will consider trying

    ReplyDelete
  19. Alololo nama dia pun CHOMEL. Ruby guna Tollyjoy sekarang ni. Harga RM 23.90 je. Boleh cuba nanti. Hehehe

    ReplyDelete