Terima Header Daripada Mai Owner Blog Mayy Jie

Baru-baru ni terima mesej daripada blogger Mai owner Blog Mayy jie. Ingatkan apalah si Mai hantar mesej, rupanya dia buatkan header untuk kinah. Mai cuma ubahsuai sikit header kinah yang baru katanya bila bosan bolehlah guna header yang ada ni, boleh tukar-tukar hehehe. Apa-apa pun akak ucapkan terima kasih Mai buatkan header untuk akak dengan harga kasih sayang katanya hihi. Oh ye kalau korang teringin nak make over blog korang, bolehlah contact adik manis kita ni. Confirm tak mengecewakan. 
p/s Sorry Mai akak lewat nak buat blog post.


6 comments:

  1. Cantik header yg mai buat tu akak.. comel

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah kinah rezeki tu. Syukur atas kurniaan Allah

    ReplyDelete
  3. gee ni pantang tengok bunge bunge tu!geramm je!!lawolah simple but nice!

    ReplyDelete
  4. https://yoplensoryop.blogspot.my/

    sebut je bloq bagi yang berkesempatan boleh la lawat
    bloq saya pula yer

    ReplyDelete