Femingra Membantu Merawat Masalah Dalaman Wanita - apekinah.com

Latest

apekinah.com

Lifestyle, Review, Personal, Collaboration

Saturday, 3 February 2018

Femingra Membantu Merawat Masalah Dalaman Wanita

Femingra Membantu Merawat Masalah Dalaman Wanita | Setiap pasangan yang mendirikan rumahtangga pasti meinginkan zuriat untuk menghiasi kehidupan. Namun begitu, tidak semua wanita dapat merasai peluang tersebut. Tipulah, tak mahu anak kan. Semua wanita mempunyai impian yang sama iaitu merasai pengalaman hamil, melahirkan dan membesarkan anak-anak. Orang perempuan bila ada masalah sebegini mereka agak malu untuk berkongsi mengenai masalah yang dialaminya terutama melibatkan masalah dalaman wanita untuk itu kinah nak kongsi dengan semua tentang satu produk yang dapat membantu menyelesaikan masalah ni iaitu Femingra membantu merawat masalah dalaman wanita.

Biasanya masalah yang sering berlaku dalam kalangan wanita ialah berlaku hormon yang tak seimbang. Bila hormon kita tak seimbang, macam-macam masalah yang akan timbul antaranya kitaran haid yang tidak teratur. Perubahan hormon juga menyebabkan kenaikan berat badan, mudah marah, sukar untuk hamil, jerawat naik dengan cepat dan rambut gugur. Jadi, untuk mengatasi masalah tersebut, apa kata cuba dulu produk dari Femingra ni. Manalah tahu hormon kita akan stabil semula.

Femingra Membantu Merawat Masalah Dalaman Wanita

Femingra
Femingra Membantu Merawat Masalah Dalaman Wanita
Femingra dirumuskan khusus daripada 100% daripada sumber semulajadi yang organik dan terbukti dapat membantu meningkatkan libido dan tahap kesuburan wanita. Femingra ini diperkaya dengan agen perangsang hormon terbaik iaitu Pine Pollen (Debunga Pain). Femingra juga bertindak balas dengan pantas dan ianya selamat digunakan bagi wanita pelbagai peringkat usia.

Alhamdulillah, syukur sangat diperkenalkan dengan Femingra ni. Produk ni sangat best sebabnya selepas seminggu mengamalkannya dah mula nampak perubahan. Antara perubahan yang kinah alami ialah badan ni dah mula bertenaga dan lebih cergas. Bangun tidur je badan rasa ringan sangat. Mana taknya kita sebagai suri rumah ni macam-macam kerja nak dibuat, mana nak layan anak lagi, memasak, mengemas semua tu memerlukan tenaga yang banyak.

Bila amalkan Femingra ni yang paling ketara kinah nampak perubahan bila kinah dah kurang sakit pinggang, impak daripada jatuh masa sekolah dulu memberi kesan pada kinah sekarang. Sakit tu tetap ada cuma dah kurang. Hubungan suami isteri pula huhuhu tak payah cakapla kat sini. Faham sendiri sudah hehhe. Datang bulan pun dah normal, kalau tak sesuka hati dia nak datang ke tidak. Itu saja sedikit sebanyak feedback yang kinah dapat kongsikan kat sini.

KANDUNGAN FEMINGRA DAN MANFAAT KESIHATANNYA
Buah Markisa
  • Kaya dengan nutrisi, mineral dan vitamin
  • Tinggi dengan kandungan antioksida
  • Membantu meningkatkan peredaran darah
  • Melancarkan pencernaan
  • Meransang sistem imun tubuh
  • Menguatkan tulang
 Debunga Pain
  • Mengandungi 8 jenis asid amino yang penting
  • Trend terkini dalam superfood
  • Pemulihan keinginan seksual
  • Mengembalikan stamina dan kecergasan
  • Mencegah penyakit
Horny Goat Weed
  • Merangsang libido dan daya seksual wanita
  • Menggalakkan pengaliran darah
  • Membantu mengimbangi hormon semasa PMS atau menopause
  • Mengandungi icariin yang membantu mengurangkan gejala menopause
Akar Maca
  • Afrodisiak yang hebat
  • Mengimbangi hormon
  • Meningkatkan keinginan seksual
  • Melaraskan gejala menopause seperti panas badan,  gangguan tidur,  berpeluh pada waktu malam, dan kemurungan
  • Perangsang kesuburan wanita
Manjakani
  • Mengetatkan tisu dalaman wanita
  • Menegangkan kulit
  • Terbaik untuk prolaps rahim, gejala pendarahan rahim tidak normal, masalah keputihan dan lendiran tidak normal
  • Menghapuskan bau dikawasan keintiman
  • Membantu menegangkan payudara
Habbatus sauda
  • Membantu mengawal pendarahan haid
  • Mengawal intensiti kitaran bulanan
  • Mengurangkan masalah penghadaman
  • Pelembap yang baik untuk kulit dan rambut
  • Mempunyai ciri-ciri anti-radang
  • Tinggi dengan antioksidan
Tribulus Terrestris
  • Meningkatkan prestasi seksual dan sensitiviti wanita
  • Mengurangkan gejala menopause seperti panas badan, kemurungan dan ketidakstabilan emosi
  • Mengawal insomnia, tekanan darah tinggi, cepat marah, dan hilang minat seksual
Pueraria Mirifica
  • Melegakan gejala menopause
  • Merangsang nafsu seks
  • Meningkatkan kelembapan dibahagian keintiman
  • Meningkatkan saiz payudara
  • Menggalakkan penghasilan kolagen
  • Memberi kesan awet muda
CARA PENGAMBILAN FEMINGRA YANG BETUL
Femingra
Femingra Membantu Merawat Masalah Dalaman Wanita
  1. Bancuh sepeket Femingra dengan 120 ml sama ada air suam ataupun sejuk
  2. Minum sekali sehari pada waktu pagi atau tengahari 
  3. Tidak digalakkan mengambil Femingra pada waktu malam
  4. Disyorkan mengambil Femingra pada waktu pagi ketika perut kosong bagi mempercepatkan proses penyerapan ke dalam tubuh
  5. Sangat membantu wanita yang mempunyai masalah cyst dan fibroid
Femingra
Femingra Membantu Merawat Masalah Dalaman Wanita
PERSOALAN YANG SERING DITANYA OLEH PENGGUNA IALAH
1. Apakah kesan utama hasil mengamalkan produk Femingra
  • Tahap kesuburan semakin meningkat dan peluang untuk hamil semakin tinggi, hormon tubuh badan juga kembali stabil dan libido anda semakin meningkat.
2. Bilakah kesan-kesan tersebut mula kelihatan
  • Anda akan mula lihat kesannya seawal satu minggu setelah mengamalkan secara konsisten
3. Berapa harga untuk satu kotak  dan tahan berapa lama
  • Harga asal sekotak ialah RM169.00. Terdapat 15 sachet didalamnya dan mampu bertahan sehingga 15 hari. Boleh rujuk di website, kadangkala ada promosi
4. Kalau rahim jatuh atau prolapse boleh amalkan Femingra?
  • Boleh amalkan. Bagi mereka yang ada masalah cyst juga digalakkan amalkan Femingra
5. Pada bulan puasa, sesuai minum pada waktu bila
  • Waktu puasa, Femingra diambil pada waktu sahur sebelum makan sahur

6. Kalau amalkan setiap hari memang selamat ye?
  • Ya, memang digalakkan. It will boost your energy and healthy kerana Femingra ni mampu mengembalikan kewanitaan sebenar kepada kita. Produk ini diyakini halal kerana 100% diperbuat daripada bahan organik dan telah memperoleh sijil daripada Kementerian Kesihatan Malaysia.

AMARAN KERAS: IBU YANG MENYUSUKAN BAYI DAN MEREKA YANG SEDANG JALANI RAWATAN SILA RUJUK DOKTOR DAHULU

TESTIMONI PENGGUNA YANG BERPUAS HATI
Testimoni lain boleh lihat di SINI

Pada yang berminat nak mencuba Femingra ni, bolehlah cuba hubungi ataupun layari website yang kinah lampirkan di bawah ni. Semoga info ini memberi manfaat kepada semua.

UNTUK MAKLUMAT LANJUT
Website : Maxwellhealth 
Facebook : Max Well Health
Instagram : @maxwellhealthmy
Email : info@maxwellhealth.com.my
No Telefon : 012-3263304

ALAMAT
MAX WELL HEALTH SDN BHD (1187418-K)
21-1, Jalan Cempaka SD12/2, Bandar Sri Damansara,
 52200 Kuala Lumpur, Malaysia.

7 comments:

  1. Bagus produk ne Ada pelbagai khasiat 😍

    ReplyDelete
  2. Wah,hebat produk ni.. Testimoni pun menambah keyakinan kita...

    ReplyDelete
  3. Bila hormon carca marba, mulalah penyakit itu ini timbul. Tak salah mencuba kan, asalkan kesannya bagus. Tak memudaratkan...

    ReplyDelete
  4. kena amalkan supplement or makanan tambahan kesihatan. especially perempuan kan.. tengok tu ingredients bnyak yang bagus2..

    ReplyDelete
  5. Macam jamu moden yang banyak khasiat tp rasa tak macam jamu

    ReplyDelete