Royal Expert Advance Brightening Cream (REABC) Berwajah Baharu - apekinah.com

Latest

apekinah.com

Lifestyle, Review, Personal, Collaboration

Saturday, 17 March 2018

Royal Expert Advance Brightening Cream (REABC) Berwajah Baharu

Royal Expert Advance Brightening Cream (REABC) Berwajah Baharu| Hari ni kinah nak kongsi dengan korang tentang satu produk penjagaan kulit iaitu Royal Expert Advance Brightening Cream (REABC). REABC ni sebenarnya krim. Mungkin ada di antara korang belum pernah dengar lagi jenama ni. Untuk pengetahuan korang, jenama ni sebenarnya telah lama bertapak di Malaysia. Bahan-bahan yang digunakan adalah daripada bahan semula jadi dan sesuai digunakan untuk semua jenis kulit sama ada lelaki ataupun wanita.

Royal Expert Advance Brightening Cream (REABC) Berwajah Baharu

Royal Expert Advance Brightening Cream (REABC) Berwajah Baharu
Royal Expert Advance Brightening Cream (REABC) Berwajah Baharu
Pengguna produk Royal Expert Advance Brightening Cream (REABC) semestinya akan kagum dan berpuas hati dengan keberkesanan krim ini yang mampu mencerah serta melembapkan kulit, mampu mengurangkan masalah pigmentasi, dapat melindungi kulit daripada kesan sinaran UV dan juga sebagai anti-penuaan. Untuk pengetahuan semua, kali ini Royal Expert Advance Brightening Cream telah berwajah baharu dan akan mula dilancarkan pada 23 Mac 2018 ini. Apa yang penting krim ini bebas daripada kandungan racun yang merbahaya seperti merkuri dan paraben. Apa yang pasti, krim ajaib ni telah melalui ujian makmal dan terbukti berkesan seawal 7 hari. Best tu, siapa tak nak cantikkan.

Cara penggunaannya pun cukup mudah, hanya sapukan krim pada muka dan juga di leher. Urut perlahan-lahan secara mengikut pergerakan bulatan. Krim ini boleh digunakan pada waktu pagi dan malam setiap hari.
Royal Expert Advance Brightening Cream (REABC) Berwajah Baharu
Royal Expert Advance  Cream (REABC) Berwajah Baharu
Sehubungan dengan itu, pihak OEW akan mengadakan satu contest yang akan berlangsung di facebook yang mana pelbagai peringkat umur dan pelbagai bangsa boleh sertai contest ini. Hadiah yang ditawarkan pun lumayan tau iaitu:



  • Pertama - Baucer Parkson bernilai RM200 beserta Royal Expert Advance Brightening Cream.
  • Kedua - Baucer Parkson bernilai RM100
  • Ketiga - Baucer Patkson bernilai RM50
  • Segala maklumat berkaitan contest boleh rujuk di facebook official Royal Expert Group

    Berminat untuk mendapatkan produk ini? Boleh dapatkan di stokis yang sah dan berdaftar. Kini ada 4 stokis sah di Malaysia iaitu:
    Royal Expert Resource Centre PJ – http://pj.royalexpert.com/
    Royal Expert Resource Centre JB – http://jb.royalexpert.com/
    Royal Expert Resource Centre Cheras – http://cheras.royalexpert.com/
    Royal Expert Resource Centre Sabah –  http://sabah.royalexpert.com/

    Harga Royal Expert Advance Brightening Cream (REABC) ialah RM135.00 seunit

    Perhatian kepada mereka yang ingin menjana pendapatan sampingan, kini pihak Royal Expert kini mencari wakil jualan bagi produk mereka dengan bermodalkan RM500 SAHAJA kepada 100 orang terawal. Tunggu apa lagi, daftar sekarang!!

    16 comments:

    1. pernah dengar pasal brand ni, selalu jugak dapat +ve feedback tapi sha takpernah try sebab mahal sikit hehehe packaging baru tu cantiK!

      ReplyDelete
    2. packaging dia cantik dan yang paling penting tiada bahan kimia or merkuri dalam tu. tq share yah! boleh buat duit lagi,

      ReplyDelete
    3. Another new product in the market. Rasa nak cuba je sbb xde merkuri dan selamat digunakan. Siap boleh jana pendapatan pulak tu. Wahhhh nak jugak !

      ReplyDelete
    4. Klau produk yang memang boleh bagi kesan seawal 7 hari memang berbaloi nak cuba. Biasa kalau pakai bertahun pun takde kesan tu yng sakit hati. Jika kesan bagus, tak kisah berbelnja lebih sikit untuk cantik!

      ReplyDelete
    5. Pernah dengar dengan Royal Expert ni. Memang terbukti berkesan la dulu tengok testimoninya sebab ada juga kawan pakai, memang muka nya flawless ya ampunnn. Nak cuba tapi takut tak serasi dengan kulit

      ReplyDelete
    6. Produk baru ye Kinah..Akka tak pernah dengar. Baca entry Kinah baru tahu. Bagus produk yang bebas merkuri dan kimia berbahaya.akak kalau nak guna produk pun memnag cari yang bebas kimia berbahaya

      ReplyDelete
    7. Dari dulu berminat nak cuba royal expert ni tapi tak beli2 lagi
      Airah memang suka bab skincare ni tapi agak risau nak cuba local punya
      Tapi ada baca yg royal expert ni lagi bagus dari local biasa
      Banyak good feedback

      ReplyDelete
    8. Packaging cantik! Harga pun pkay berpatutan tu. Sesuailah untuk sesiapa yang tengah survey krim kecantikan tu.. Kesan seawal 7 hari lagi :D

      ReplyDelete
    9. Wah exclusive nampak packaging baru ni...
      Apa kandungan2 yg dia pakai eh..teringin jugK nak tau

      ReplyDelete
    10. tak pernah dengar mengenai brand ini apatah lagi ja rebrand baru. Btww nasib baik lah baca entry ni so kite tau dah wujudnya royal expect ni

      ReplyDelete
    11. Rasanya macam pernah dengar nama jenama ni, tapi maybe sebab susah nak jumpa jadi tak popular sgt kot.

      ReplyDelete
    12. Wow! I like their new packaging, something very classy and elegant. I have heard about this brand but have not try their product yet, will check it out ya sis.

      ReplyDelete
    13. Seem a good product. I have not tried it yet although I have seen my friend using it. Nice packaging.

      ReplyDelete
    14. menariknya produk ni esp bab paraben free..thanks Kinah for the info

      ReplyDelete
    15. eh macam dah lama dah tak dengar jenama ni. dulu wife bos emi jual produk jenama ni.

      ReplyDelete