Jom Syantik Bersama Natasha by Dr Fredi Setyawan

Jom Syantik Bersama Natasha by Dr Fredi Setyawan | Baru-baru ni kinah berkesempatan berkunjung ke Pusat Kecantikan Natasha Beauty and Wellness cawangan Bangsar sempena Promosi Raya yang berlangsung pada 30 Jun yang lepas. Untuk pengetahuan semua jenama natasha ni sangat popular di Indonesia dan dikenali lebih kurang 19 tahun. Lama jugak tu, kalau ada anak perempuan dah jadi anak dara dah hihi. 

Jom Syantik Bersama Natasha by Dr Fredi Setyawan

Jom Syantik Bersama Natasha by Dr Fredi Setyawan
Haaa siapa sini yang nak kelihatan syantik, anggun dan berseri apa kata korang cuba luangkan masa untuk ke natasha. Apa yang korang nak semuanya ada di sini. Kiranya natasha ni pusat sehenti untuk kecantikan dan penjagaan diri. Tak payah dah nak ke spa pergi tempat ni, nak buat rawatan kulit pergi tempat ni. Ehhh tak payah dah susahkan diri semuanya ada kat sini haaa. Perfect !! Orang putih kata. Antara perkhidmatan yang disediakan di sini ialah rawatan untuk muka, rawatan rambut, spa dan estetik.

Jom Syantik Bersama Natasha by Dr Fredi Setyawan
Jom Syantik Bersama Natasha by Dr Fredi Setyawan
Sejarah Natasha by Dr Fredi Setyawan
Hmm siapa Natasha tu yer? Mesti itu yang menjadi persoalan korang kan. Kalau nak tahu Natasha ni merupakan produk untuk penjagaan diri dan kecantikan yang diasaskan oleh Dr Fredi Setyawan dan mempunyai lebih 100 cawangan natasha di bandar-bandar utama. 

Kisahnya bermula apabila Dr Fredi begitu mengambil berat akan isterinya dan disebabkan itu, Dr Fredi telah mencipta produk penjagaan diri khusus buat isterinya. Bertuahnya isteri Dr Fredi. Daripada situ, Dr Fredi meneroka dan mempelajari selok belok mengenai rawatan untuk wajah.

Jom Syantik Bersama Natasha by Dr Fredi Setyawan
Jom Syantik Bersama Natasha by Dr Fredi Setyawan
Jom Syantik Bersama Natasha by Dr Fredi Setyawan
Produk Natasha Untuk Lelaki
Jom Syantik Bersama Natasha by Dr Fredi Setyawan
Jom Syantik Bersama Natasha by Dr Fredi Setyawan
Antara bilik rawatan yang terdapat di Natasha Beauty and Welness

Teruja betul kinah berada di sini, sebabnya bukan saja produk kecantikan untuk wanita saja  yang ada tau untuk orang lelaki pun ada. Haa jangan tak tau orang lelaki sekarang ni dah pandai bab-bab penjagaan diri, kalah orang perempuan tau.

Jom Syantik Bersama Natasha by Dr Fredi Setyawan
Bilik Rawatan Rambut
Jom Syantik Bersama Natasha by Dr Fredi Setyawan
Ruang Solat
Sementara tunggu giliran rawatan dan nak solat, usahlah korang susah hati nak cari surau, sebabnya di sini surau turut disediakan yer.

Jom Syantik Bersama Natasha by Dr Fredi Setyawan
Natasha Clinic
Jom Syantik Bersama Natasha by Dr Fredi Setyawan
Bilik Rawatan Di Natasha Clinic
Bagi mereka yang mengalami masalah kulit, korang juga boleh rujuk di natasha clinic yang terletak di bersebelahan bangunan. Beroperasi pada setiap hari Isnin sehingga Jumaat daripada pukul 9.00 pagi hingga 7.00 petang dan pada hari Sabtu dan Ahad dibuka sehingga pukul 1.00 petang.

Demonstrasi Produk Natasha
Jom Syantik Bersama Natasha by Dr Fredi Setyawan

Promosi Hari Raya Di Cawangan Bangsar
Sementara tengah dalam mood raya ni, Natasha berbesar hati mengadakan promosi menarik sempena Hari Raya ni kepada pelanggan mereka.

Jom Syantik Bersama Natasha by Dr Fredi Setyawan
  • Clinic + Beauty Promotion
  1. Facial (CP-) + Carbon Peel (1x) = RM399 (Normal price RM510
  2. Facial (CP-) + Microoxy (1x) = RM200 (Normal Price RM360
  3. Facial (CP-) + Aquamesolift = RM299 (Normal Price RM410
  • RM299 Promosi Set 1 (Pamper Set)
  1. Milk Cleanser - RM40
  2. Masker Tube - RM50
  3. Neck Cream - RM50
  4. Eye Tube - RM40
  5. Normal Facial + Light Active Therapeutics (LAT) - RM235
     Harga asal = RM435
  • RM299 Promosi Set 2 (Argan Series + Spa untuk wanita saja)
  1. Argan Shampoo (100ml) - RM40
  2. Argan Bath (100ml) - RM40
  3. Argan Conditioner (100ml) - RM40
  4. Argan Lotion (100ml) - RM40
  5. Spa Treatment - RM275
  • Marcadamia
  • Mulbery
  • Coffee
Harga asal = RM435
  • Natasha juga turut mengadakan promosi untuk lelaki iaitu spa dan facial untuk pencerahan, jerawat, rejuv pilih salah satu + LAT dengan harga RM410

Menarikkan promosi natasha sempena raya ni kan. Korang tunggu apa lagi, kinah sudah korang bila lagi? Tengah ada promosi lebih baik booking slot sebelum promosi ni tamat.  

Untuk Maklumat Lanjut
Alamat:
96, Jalan Maarof, Bukit Bandaraya, 59100 Kuala Lumpur
Hubungi
03-2201 9922

Jom Syantik Bersama Natasha by Dr Fredi Setyawan Jom Syantik Bersama Natasha by Dr Fredi Setyawan Reviewed by Kin Naz on Tuesday, July 10, 2018 Rating: 5

7 comments:

  1. Lagi syantikkk la lps ni.. duk tgk review pelanggan natasya pun bagus

    ReplyDelete
  2. Memang terbaik produk ni, tempat jgk nmpk selesa sgt..tentu rawaran pun mmg best kan kinah

    ReplyDelete
  3. wahh.. menarik betul offer dorang ni kinah. affordable jugak. siap ade surau tu..

    ReplyDelete
  4. Wah, makin syantik la nanti yer

    ReplyDelete
  5. Amboi borong sakan ye kinah. Makin syantik gebu lah lepas ni. Tempat rawatn pun nampak selesa sgt. Harga pun berpatutan.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.