Friday, 5 April 2019

Serum Sanny & Joleen Lifestyle Serum Antioksidan

Serum Sanny & Joleen Lifestyle Serum Antioksidan | Tengah mencari serum yang betul-betul dapat membantu mengurangkan masalah kulit korang apa kata korang cuba dulu serum daripada Sanny & Joleen Lifestyle. Oh ye kalau korang nak tahu, serum ni bukan saja boleh digunakan di muka, badan pun boleh juga digunakan. Haa tak pernah dengar serum boleh guna untuk whole body, so itu lah Sanny Joleen & Lifestyle. Kecil-kecil cili padi tau serum

Serum Sanny & Joleen Lifestyle Serum Antioksidan 

Serum Sanny & Joleen Lifestyle Serum Antioksidan
Serum Sanny & Joleen Lifestyle Serum Antioksidan 
Kenapa kinah suggest kepada korang dengan serum ni?

Sebabnya, serum Sanny & Joleen ni dihasilkan daripada bahan semulajadi dan semestinya ianya selamat digunakan untuk semua jenis kulit. Tak kisahlah kulit korang jenis berminyak, kombinasi, kering ataupun sensitif semuanya boleh gunakannya. InsyaAllah.

Serum Sanny & Joleen ni didatangi dalam dua saiz iaitu saiz
10ml (RM49.00) dan 
30ml (RM97.00).

Kinah guna 10 ml punya. Apa yang kinah suka dengan serum ni sebab bila apply kat muka rasa sejuk je. Teksturnya pulak mudah serap dan tidak berminyak. I like 😍😍
Serum Sanny & Joleen Lifestyle Serum Antioksidan
Serum Sanny & Joleen Lifestyle Serum Antioksidan 
Untuk pengetahuan semua, serum antioksidan diformulasikan dengan Tocotrienol yang mana ianya dapat membantu memperlahankan proses penuaan kulit dan membantu menganjalkan kulit kita.

Kandungan Sanny & Joleen Lifestyle

Aqua, Niacinamide, Glycerin, Aminomethyl Propanediol, Citrus Reticulata (Tangerine) Peel Extract, Yeast beta glucan, Sodium Acrylates Copolymer, Sorbitan Caprylate, Panthenol, 3-0 Ethyl Ascorbic Acid, Olea Europaea (Oilve) Fruit Oil, Lecithin, Tocotrienols, Propanediol, Benzoic Acid, Tetrasodium Glutamate Diacetate

❌No Sodium Lauryl Sulfate
❌No Sodium Laureth Sulfate
❌No Paraben
❌No Animal Derivatives
❌No Mineral Oil
❌No Alcohol
❌No Harsh Detergent
❌No Artificial Colors
❌No EDTA
❌No Propylene Glycol
❌No Synthetic Fragrance

Kebaikan Serum Antioksidan Sanny & Joleen Lifestyle

Serum Sanny & Joleen Lifestyle Serum Antioksidan
Serum Sanny & Joleen Lifestyle Serum Antioksidan 
  1. Memudarkan bintik-bintik gelap dan pigmentasi
  2. Mengurangkan jerawat 
  3. Mengurangkan parut
  4. Melembapkan kulit yang dehidrasi
  5. Mengurangkan kesan terbakar akibat sinaran matahari
  6. Mengurangkan kesan stretch mark
  7. Menjadikan kulit lebih anjal
  8. Melambatkan proses penuaan
  9. Melicin dan mencerahkan kulit


Cara penggunaan serum Sanny & Joleen Lifestyle

Mudah je nak guna serum ni. Gunakan dua kali sehari iaitu pagi dan malam selepas muka dan badan dibersihkan.


Pengalaman Menggunakan Serum Sanny & Joleen Lifestyle

Serum Sanny & Joleen Lifestyle Serum Antioksidan
Serum Sanny & Joleen Lifestyle Serum Antioksidan 
Sejujurnya kinah dah jatuh cinta dengan serum ni. Nampak perubahan pada kulit muka kinah selepas beberapa minggu menggunakannya. Kesan parut jerawat dah mula kurang, kalau korang perasan kat tepi dagu kinah ni ada seketul bekas jerawat, pun kinah nampak dah nak kering. Kulit lebih lembap dan paling best pori pun dah makin mengecil. 

Berita baik untuk pembaca apekinahdotcom, korang boleh dapatkan Sanny & Joleen Lifestyle Serum Antioxidant ni di mana-mana farmasi yang terpilih atau lebih mudah korang boleh beli melalui website. Gunakan PROMO CODE: SAKINAH untuk dapatkan 15% diskaun apabila korang membuat pembelian di website www.sannyjoleen.com

Penghantaran adalah percuma di seluruh Malaysia, kod ni sah sehingga 20 Mei 2019 tau.

UNTUK DAPATKAN MAKLUMAT LANJUT
Website

Facebook 

Instagram

6 comments:

  1. Waaa..rajin kinah pakai serum 😍

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah nak masuk 30 an ni kena rajin pakai serum😝

      Delete
  2. susah nak cari yang bebetul bgus..boleh try ni

    ReplyDelete
  3. Comel je serum tu. Senang nk selit dalam beg. Bahan2 dia pun natural based kan.

    ReplyDelete
  4. mmg best serum ni kan Kinah sbb tak berminyak, tak melekit pun

    ReplyDelete
  5. kandungan yang selamat dan fungsing yg terbaik

    ReplyDelete