Breaking

Tuesday, 15 October 2019

Lipstick Bazaar! - Bibir Kering dan Merekah, Jom Exfoliate Bibir Kita

Lipstick Bazaar! - Bibir Kering dan Merekah, Jom Exfoliate Bibir Kita | Korang yang bekerja dalam aircond, pastinya bibir akan lebih kering dan merekah. Bila bibir tu dah kering, mula lah timbul satu tabiat membasahkan bibir dengan air liur. Sebenarnya tak elok buat macam tu, bibir kita akan jadi lebih kering. Hmm sampai bila kita nak biarkan bibir kita jadi macam tu kan? Korang tak teringin ke nak bibir lembut, halus mulus hehe cewahhh. 

Lipstick Bazaar!, Lipstick Butter, exfoliate bibir, exfoliate, bibir kering
Lipstick Bazaar! - Bibir Kering dan Merekah, Jom Exfoliate Bibir Kita
Apabila bibir kita kering, jangan la sesuka hati nak kopek bibir tu. Berdarah nanti. Daripada seksa diri, lebih baik korang exfoliate bibir tu dengan cara lebih selamat dengan menggunakan Lipstick Bazaar!.

Exfoliate bibir tu apa ek?

Exfoliate bibir tu sebenarnya satu proses di mana untuk membuang atau menghilangkan sel-sel kulit mati yang ada pada bibir kita. Proses exfoliate ni tak boleh dipaksa ye kalau kulit bibir tak bersedia, jika dipaksa juga akan merosakkan kulit bibir kita. Dah la kering kita paksa pulak tanggal, hmm makin teruk lagi la jawabnya.

Lipstick Bazaar!, Lipstick Butter, exfoliate bibir, exfoliate, bibir kering

No no jangan buat macam tu lagi lepas ni. Korang nak exfoliate bibir dengan cara selamat, amalkan je lip butter ni. Bila kita sapu lip butter ni, ianya akan memudahkan proses exfoliate dengan lembut. Hanya sapu lip butter bila rasa perlu. Jika ada rasa kupingan kulit, gosokkan dengan jari secara lembut kemudian lap.

Lipstick Bazaar!, Lipstick Butter, exfoliate bibir, exfoliate, bibir kering, lip butter

Lipstick Bazaar didatangkan dengan warna merah jambu dan ianya sesuai dipakai pada setiap hari sama ada di rumah ataupun di luar sebagai lipstik. Lipstick ini juga sangat sesuai untuk mereka yang inginkan kelembapan bibir sepanjang masa. Kinah pun sapu Lipstick Bazaar! ni pada Thahirah tau. Jangan risau, lipstick Bazaar ni  selamat kerana kandungannya daripada bahan-bahan semula jadi seperti Cocoa Butter, apa yang pasti Lipstick Bazaar ni tanpa bahan pengawet, tanpa kimia dan juga lulus KKM untuk Natural Product Lover.

Harga (termasuk postage)
RM38 (Semenanjung Malaysia)
RM42 (Sabah & Sarawak)

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai pembelian / program agen & Dropship

Whatsapp: 011 28542365
Instagram : @lipstickbazaar


12 comments:

  1. alaaa..jangan la goda kita..baru je grab liptik fame masa sale 10.10 ritu tau..saja je kinah ni..tak pe nnti nak beli gak la liptik bazaar ni..eh..haha

    ReplyDelete
  2. kena beli satu utk isteri nanti...

    ReplyDelete
  3. nampak pink2 bibir kinah,, cantik plak..

    ReplyDelete
  4. first time tahu pasal brand ni & first time jugak tahu exfoliate bibir ni.

    ReplyDelete
  5. bibir hans kering
    adakah sesuai pakai?
    hehehe

    ReplyDelete
  6. mmg ada pink je ke? ammi ni serius tak sesuai pakai warna pink kat bibir

    ReplyDelete
  7. sungguh !! kinah sepadan sangat dengan warna pink tu !!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  8. Warna dia menyerlah sungguh kan. cantik!

    ReplyDelete
  9. Cantik pink dia .. Bibir yana selalu kering .. Nanti boleh cuba lipstick nie heee

    ReplyDelete