Showing posts from November, 2012Show All
Kerja Oh Kerja

Assalamualaikum, topik hari ni ialah kerja.  Sapa yang x mau kerja cuba habaq mai. Kerja merupakan satu keperluan dalam kehidupan kita. Cuba bayangkan kalau kita x berkerja macam mana kita nak isi perut kita, x kan nak mak aya…

Seronok Punyer Pasal

Assalamualaikum, haha ini idea baik punya. Sesiapa yang nak online pas ni x payah dah nak angkut laptop korang yang berjenama tu. Tengok gambar kat atas tu siap bawa desktop lagi kat Mc Donald tu..  Heheh ni bukan meringan…

Anugerah Skrin 2012

Assalamualaikum semua.  Harap pada hari ini lebih baik daripada semalam.  Malam semalam siapa ada tengok majlis Anugerah Skrin ke 14 yang bertemakan fairytale tu?  Pada permulaan tengok promo di Wanita Hari Ini nampak macam m…

Assalamualaikum, akhirnya muncul kembali setelah tidak mengupdate ini blog untuk sekian lamanya hahaha..   Bukan apa kiter ni sibuk dengan praktikum aritu, so nak update blog tu kena pikir dua tiga kali gak le coz penat deng…