Showing posts from February, 2014Show All
Alhamdulillah, Rezeki

Assalamualaikum semua, Alhamdulillah semalam berjaya juga kinah pergi interview di UTC Ipoh sungguhpun bersesak dengan ribuan manusia. Siapa interview kat sana semalam tahulah keadaannya sampai ada yang pengsan. Itulah real…

Semakin Ketandusan Idea

Assalamualaikum semua... Perasan tak lately kinah jarang updatekan (bajet retis la tu huhu) Sebenarnya kinah kadang-kadang tak tahu nak update ape bila intenet laju macam Usain Bolt tapi bila time intenet slow rupa siput mu…

Realiti Pada Masa Kini

Assalamualaikum semua? Apa khabar, sihat?? Harap sihat hendaknya. Pada musim kemarau yang melanda sekarang ni jangan lupa perbanyakkan minum air kosong. Sekarang ni macam-macam hal yang berlaku di negara kita antaranya kemara…

Perubahan

Assalamualaikum Lama rasanya tak update entri yer, bukan apa dengan keadaan internet limit bila adik-adik balik habis kouta internet. Perubahan? hmmmm apa itu perubahan. Apa yang kinah faham dan dapat kinah simpulkan ia…