Wednesday, 4 December 2019

Minuman Kolagen Malaysia - Jeanc Lain Dari Biasa

Minuman Kolagen Malaysia Jeanc Lain Dari Biasa | Bila usia kita dah menjengah 30 an, struktur kulit kita dah tak sama seperti umur kita 20 an. Jadi, dari awal ni la kita kena jaga, kalau tak dijaga, mulalah kulit kita jadi kusam, kering dan kita akan kelihatan lebih berusia dari usia kita. Takkan kita nak jadi macam tu kan. Disebabkan itulah, minuman kolagen Malaysia Jeanc diwujudkan bagi membantu mengatasi masalah tersebut. Dalam banyak-banyak produk kolagen yang ada di pasaran, mengapa Jeanc menjadi pilihan kinah sekarang? Kinah akan cerita dengan lebih lanjut lagi di bawah nanti.

Minuman Kolagen Malaysia Jeanc Lain Dari Biasa

Minuman kolagen malaysia jeanc, kolagen jeanc, jeanc, kolagen terbaik
Minuman Kolagen Malaysia Jeanc Lain Dari Biasa
Buat pengetahuan semua, minuman kolagen Malaysia Jeanc 30 Days Hydrolyzed Collagen Drink ni mensasarkan untuk golongan wanita dalam linkungan 25 tahun ke atas terutamaya kepada mereka yang mengambil kandungan gula yang tinggi, mengambil alkohol, merokok mahupun mereka yang sering terdedah kepada sinaran cahaya matahari. Disebabkan itu kinah memilih Jeanc sebagai supplemen tambahan.

Kandungan Jeanc 30 Days Hydrolyzed Collagen Drink

Minuman kolagen malaysia jeanc, kolagen jeanc, jeanc, kolagen terbaik
Minuman Kolagen Malaysia - Jeanc Lain Dari Biasa
Jeanc 30 Days Hydrolyzed Collagen Drink mengandungi Grape Juice Powder, Collagen Peptide (fish), isomaltulose, Vitamin C, Vitamin E, Amla Extract, Acai Extract, Baobab Fruit pulp powder, Sucralose, Lingonberry Extract and Astaxanthin

Kebaikan Jeanc 30 Days Hydrolyzed Collagen Drinnk

Banyak kebaikan yang kita akan dapat bila kita amalkan collagen drink ni iaitu:

  • Dapat meningkatkan kelembapan kulit
  • Menguatkan struktur kuku dan rambut
  • Dapat membantu meningkatkan kesihatan tulang dan usus
  • Mengandungi antioksidan yang dapat melindungi sel-sel kita daripada radikal bebas.
Minuman kolagen malaysia jeanc, kolagen jeanc, jeanc, kolagen terbaik
Minuman Kolagen Malaysia - Jeanc Lain Dari Biasa

Faedah 30 Days Hydrolyzed Collagen Drink Malaysia By JeanC 

  • Memulihkan kulit akibat sinaran cahaya matahari
  • Membaiki tona kulit yang tak sekata dan kusam
  • Dapat membantu mengurangkan kedutan
  • Dapat membantu memudarkan kesan parut
  • Anti keradangan ( mengawal jerawat)

Cara Pengambilan Jeanc 30 Days Hydrolyzed Collagen Malaysia

Cara pengambilan Jeanc 30 Days Collagen Malaysia ni mudah saja. Hanya campurkan 1 sachet ke dalam 150ml air kemudian kacau dan terus minum. Mudah saja kan. Kinah biasa minum pada malam hari sebelum nak tido.

Minuman kolagen malaysia jeanc, kolagen jeanc, jeanc, kolagen terbaik
Minuman Kolagen Malaysia - Jeanc Lain Dari Biasa
Korang tengok skin kinah sebelum amalkan JeanC Collagen Drink ni.  Nampak kusam je huhu. Takpelah kita cuba dulu collagen drink Jeanc ni. On ke tak on. Nanti kinah akan kongsi dengan korang keputusannya nanti.

Harga 1 Kotak 30 Days Hydrolyzed Collagen Drink Malaysia By JeanC

Harga sekotak collagen drink ni ialah RM89.00 sahaja.

Jika korang hendak mencuba 30 Days Hydrolyzed Collagen Drink Malaysia By JeanC ni korang boleh guna kod diskaun "JEANC79" untuk dapatkan diskaun sebanyak RM10.00 dan free delivery.

Atau jika nak beli 3 kotak terus, boleh gunakan kod diskaun "JEANC219" untuk dapatkan potongan diskaun sebanyak RM 48.00 serta free delivery.

Menarik tawaran tu kan. Korang yang nak cantik tu bolehlah guna kod yang kinah bagi tu. 

Sebelum terlupa bagi yang sedang hamil, menyusukan anak, korang kena dapatkan nasihat pakar kesihatan atau doktor dulu sebelum ambil 30 Days Hydrolyzed Collagen Drink Malaysia by JeanC ni. Bagi yang allergik dengan makanan laut pun tak disyorkan ye minuman ni. Bimbang ada kesan lain pulak.

Untuk maklumat lebih lanjut dan rujukan boleh layari laman web https://jeanc.my dan media sosial Facebook dan Instagram




2 comments:

  1. gambar 1st tu macam kenal je tempatnya. Kat empangan hulu selangor ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheh kantoi sudah. Haah awak kat empangan hulu selangor­čść

      Delete