Kekal Bertenaga Sepanjang Hari Dengan Shine Goldvite F Softgel Capsule

Kekal Bertenaga Sepanjang Hari Dengan Shine Goldvite F Softgel Capsule | Amalan gaya hidup yang sihat sedikit sebanyak memberi impak kepada kehidupan dan kesihatan seseorang. Tetapi, bagaimana pula mereka yang tidak mengamalkan gaya hidup yang sihat kerana sibuk dengan urusan seharian. Semestinya badan rasa lemah, lesu dan tak bermaya sepanjang hari bukan. Tak boleh juga dibiarkan begitu.

Selain mengamalkan gaya hidup yang sihat, kita juga digalakkan untuk mengambil makanan tambahan ataupun supplemen untuk membantu kita mencapai tahap kesihatan yang optimum. Ayuh kita, kekal bertenaga sepanjang hari dengan Shine Goldvite F Softgel Capsule.

Kekal Bertenaga Sepanjng Hari Dengan Shine Goldvite F Softgel Capsule

Kekal Bertenaga Sepanjang Hari Dengan Shine Goldvite F Softgel Capsule

Shine Goldvite F Softgel Bagus Untuk?

Korang yang tengah survey untuk supplemen, korang boleh cuba Shine Goldvite F Softgel ni. Shine Goldvite F Softgel ni dapat membantu :
  • Dapat meningkatkan kesihatan umum
  • Dapat meningkatkan kesihatan lelaki dan wanita 
  • Dapat meningkatkan kesihatan sendi dan tulang
  • Dapat meningkatkan kesihatan anak-anak

Bahan Utama Shine Goldvite F Softgel

Kekal Bertenaga Sepanjang Hari Dengan Shine Goldvite F Softgel Capsule
Mesti korang nak tahu bahan utama yang digunakan untuk menghasilkan Shine Goldvite F Softgel ni kan. Kalau nak tahu terdapat 3 bahan utama yang digunakan antaranya ialah :
  1. Ekstrak Ginseng Korea - meningkatkan kesihatan fizikal dan mental.
  2. Royal Jelly - sebagai kunci untuk panjang umur
  3. 17 jenis multivitamin dan mineral untuk membekalkan nutrisi.

Kebaikan Amalkan Shine Goldvite F Softgel

  1. Kekal bertenaga dan lebih peka sepanjang hari
  2. Tiada lagi air kopi untuk menghadapi afternoon slump
  3. Meningkatkan tumpuan semasa bekerja
  4. Menyokong tekanan badan sebagai tindak balas untuk mempercepatkan proses pemulihan
  5. Melengkapkan nutrisi pemakanan

Siapa yang Digalakkan untuk Mengambil  Shine Goldvite F Softgel

  1. Mereka yang bekerja / pekerja yang berkerja peralihan waktu atau shift
  2. Kanak-kanak yang berumur 12 tahun ke atas
  3. Mereka yang melalui kehidupan yang sibuk dan aktif
  4. Mereka yang mudah penat atau cepat letih
  5. Pengembara yang sering hadapi jet lag
  6. Mereka yang perlu berjaga sehingga lewat malam. Contohnya pemandu bas atau lori
  7. Mereka yang ingin cepat sembuh daripada sakit
Kekal Bertenaga Sepanjang Hari Dengan Shine Goldvite F Softgel Capsule
Macam kinah sekarang sejak Thahirah dah bersekolah rutin harian dah berubah. Kalau dulu tak perlu hantar ke sekolah, sekarang kinah yang hantar. Balik dari sekolah terus masak untuk makan tengahari. Memang penat sikit la. Waktu malam pula biasanya lepas Thahirah dah tidur baru ada masa nak siapkan kerja blog pulak. Kekadang tu, baru je bukak laptop mata dah mengantuk huhu.

Korang yang nak cuba Shine Goldvite F Softgel ni, sebaiknya tanya dulu pada pakar perubatan ye. Bukannya apa, bimbang ada kandungan  Shine Goldvite F ni yang tak sesuai dengan korang.

Siapa yang Tak Boleh Ambil Shine Goldvite F Softgel 

Perlu diingatkan ye, tak semua orang boleh consume supplemen ni ye. Antaranya ialah
  • Ibu yang sedang hamil dan sedang menyusu
  • Mereka yang ada alahan dengan produk berasaskan madu lebah 
  • Mereka yang menghidap asma

Dos yang dicadangkan adalah 1 biji Shine Goldvite F Softgel sahaja ye dan diambil pada setiap hari selepas makan.

Dari segi harga pula, harga sekotak SHINE Goldvite F Softgel adalah RM39.90.

Sekarang ini tengah ada promosi sempena pelancaran SHINE Goldvite F Softgel. Korang boleh beli 2 botol SHINE Goldvite F Softgel dengan diskaun 15%. Maknanya 2 botol pada harga RM67.83. Jimat sebanyak RM11.97.

Untuk maklumat lanjut tentang SHINE Goldvite F Softgel, korang boleh layari:

Website: 
http://egreenbeans.com

Facebook: https://www.facebook.com/egreenbeans

Instagram: https://www.instagram.com/egreenbeans

Post a comment

1 Comments