Wednesday, 13 May 2020

Merawat Masalah Kulit Secara Dalaman Dengan Mylara Platinum Series Collara

Merawat Masalah Kulit Secara Dalaman Dengan Mylara Platinum Series Collara | Assalamualaikum dan selamat berpuasa kepada semua. Hari ni kinah nak kongsi dengan korang dengan satu produk kecantikan khusus bagi mereka yang mempunyai masalah kulit.

Produk kali ni bukanlah produk untuk luaran tapi ianya adalah suplimen makanan tambahan yang begitu mudah diamalkan dan begitu banyak manfaatnya kepada golongan wanita terutamanya.

Sebelum ni kinah banyak lihat feedback dan review yang baik dari kawan-kawan. Jadi, kinah pun teringin nak mencuba Mylara Skincare ni. Apabila rujuk dengan mereka mengenai masalah kulit kinah, kinah direkomenkan dengan CollaRa ni. Selain produk kesihatan CollaRa ni, mereka juga mempunyai set penjagaan kulit yang lengkap dari cleanser sehinggalah night cream.

Untuk dapatkan maklumat lebih lanjut mengenai semua produk Mylara Skincare, korang boleh terus ke website official mereka. 

Merawat Masalah Kulit Secara Dalaman Dengan Mylara Platinum Series Collara

Merawat Masalah Kulit Secara Dalaman Dengan Mylara Platinum Series Collara

Mengenai Mylara Skincare

Untuk pengetahuan semua, MYLARA Skincare adalah hasil dari gabungan tenaga professional dalam merumus formulasi set penjagaan wajah untuk kekal sihat dan terawat. Dirumus dari ekstrak tumbuhan dan buah, MYLARA sesuai digunakan buat semua jenis kulit wajah, seawal usia 14 tahun hingga 60 tahun. 

MYLARA mengerti bahawa kulit wajah adalah aset yang memerlukan perawatan khusus dan selamat. Bukan sekadar produk penjagaan wajah, MYLARA adalah jawapan kenapa anda sudah tidak perlu berlindung di balik wajah kusam dan bermasalah!

MYLARA skincare dihasilkan dari kilang yang bertaraf GMP. Bahan-bahan serta formulasi yang dihasilkan telah diuji secara klinikal dari aspek keberkesanan dan keselamatan berlandaskan syarat-syarat pengilang GMP. Tiada ujikaji pada haiwan dijalankan.


Kelebihan Pengambilan Mylara Platinum Series Collara 

Dengan pengambilan CollaRa, korang bukan saja dapat merawat kulit dari dalam saja malah
  1. Mencerahkan kulit
  2. Mengurangkan jerawat dan jeragat
  3. Merawat parut jerawat dan parut luka lama
  4. Mengurangkan masalah kulit terbakar / sunburn
  5. Membantu merawat masalah dalaman wanita

Ramuan Yang Digunakan 

Merawat Masalah Kulit Secara Dalaman Dengan Mylara Platinum Series Collara

Dekstrosa Monohidrat, Campuran Beri (Beri Hitam, Elderberi, Raspberi, Beri Biru), Susu Skim Segera (Protein Susu), Maltodekstrin (Gluten), Vanila Kolagen Ikan, Kacip Fatimah, Manjakani, Pueraria Mirifica, Sireh, Parameria Barbata (Serapat), Pueraria Lobata, Vitamin C, Sukralosa, Silikon Dioksida.  

Cara Pengambilan

Merawat Masalah Kulit Secara Dalaman Dengan Mylara Platinum Series Collara

Hanya ambil 3 sudu CollaRa setiap hari dengan menggunakan sudu yang disediakan dan tuang saja ke dalam mulut. Ambil CollaRa pada waktu pagi iaitu sebelum sarapan dan sebelum tidur. Pengambilan CollaRa ni maksima 4 sudu sehari je ye. Jangan terlebih pulak. Untuk dapatkan kesan lebih optimum, jangan lupa minum air secukupnya

Harga Mylara Platinum Series Collara

Merawat Masalah Kulit Secara Dalaman Dengan Mylara Platinum Series Collara

Kalau ikut harga asal ialah RM150.00. Disebabkan sekarang tengah ada promosi cuma RM75.00 saja. Meh lekas siapa nak cantik sebelum raya dah boleh order sekarang.

Whatsapp : 013-9200960
e-mail mylaraskincare@gmail.com


3 comments:

  1. Banyak juga kebaikan collara ni. Kalau consistent mesti makin cantik muka kan.

    ReplyDelete
  2. bagus tu..banyak benefits dia rupanya...

    ReplyDelete
  3. best baca muka mkin berseri..

    ReplyDelete