Wednesday, 14 October 2020

Cabutan Bertuah Vits Kini Kembali Lagi

Cabutan Bertuah Vits Kini Kembali Lagi | Tak tau nak buat apa di rumah dikala PKPB dilaksanakan di kawasan korang, hah apa kata korang sertai Vit's Exclusive Lucky Draw dengarnya pelbagai hadiah menarik menanti pada setiap minggu, mana la tahu kan ada rezeki korang nanti. Kalau korang nak tahu Vit's merupakan pengeluar produk berasaskan mi segera yang telah mula bertapak di bumi Malaysia sejak  tahun 1975 lagi. 


Cabutan Bertuah Vits Kini Kembali Lagi


Baru-baru ni mereka baru saja melancarkan sebuah program bersama pasaraya terbesar AEON iaitu Vit's AEON Cabutan Bertuah yang telah berlangsung pada 13 Ogos sehingga 15 September 2020 yang lepas. Sungguh tak sangka program cabutan bertuah ini mendapat sambutan begitu menggalakkan. Seramai 54 pemenang telah terpilih dalam cabutan bertuah tersebut.


Tapi korang janganlah kecewa kerana terlepas tawaran hebat tersebut sebabnya Vit's sekali lagi melancarkan program cabutan bertuah ini bagi musim kedua.


Cabutan Bertuah Vits Kini Kembali Lagi

Apa yang perlu korang lakukan hanya beli produk Vit's dari Pasaraya AEON seluruh Malaysia. Kemudian jangan lupa imbas kod yang terdapat pada paket tersebut. Nombor bertuah akan dicabut secara live di facebook  Vits pada setiap hari Khamis pada pukul 12.00 tengahari.


Bagi yang ingin menyertai Vit's Exclusive Lucky Draw ni, apa yang korang perlu lakukan ialah :

  1. Dapatkan produk 2 pek Vit's Italian Mi Goreng Bolognese, dan Aglio Olio di pasaraya yang berhampiran atau melalui online.
  2. Scan QR Code untuk sertai cabutan bertuah ini.
  3. Isi segala maklumat yang diperlukan di dalam borang tersebut.
  4. Nyatakan 5 angka bertuah korang tu
  5. Masukkan resit pembelian 2 produk Vit's Italian Mi Goreng
  6. Nantikan setiap hari Khamis pada pukul 12.00pm di facebook live untuk undian secara live.


Hadiah yang menanti pemenang Vit's Exclusive Lucky Draw ialah


Grand Prize : 

Vespa Sprint 150

1st Prize : 

Iphone 11 Pro Max / Samsung Galaxy Z Flip

2nd Prize :

Nintendo Switch / Realme 6 Pro

3rd Prize :

Buffalo Pro Chef Plus Air Fryer / Toros 6L Pressure Cooker

Consolation Prize :

MiGor Facemask + Vit's Italian Mi Goreng Series


Untuk pengetahuan korang, peraduan cabutan bertuah ni berlangsung sehingga 26 November ini dan jangan lepas peluang untuk memenangi hadiah yang menarik yang bernilai sehingga RM20,000.00. 


Cabutan Bertuah Vits Kini Kembali Lagi


Untuk lebih info mengenai Vit's Exclusive Lucky Draw boleh layari


Facebook: https://www.facebook.com/vitsnoodles

Instagram: https://www.instagram.com/vits_malaysia

Youtube :

Vit's Youtube Official











1 comment: