Showing posts with label Menang Giveaway. Show all posts
Showing posts with label Menang Giveaway. Show all posts

Monday, 24 June 2019

,
Menang Cabutan Bertuah Dan Giveaway Di Instgaram | Bila dah tak tau nak buat apa, saja je la join satu giveaway di Instagram. Hadiahnya kita boleh pilih sama ada nak duit raya ataupun barang keperluan rumah. Tak sangka pulak ada rezeki kat situ. Kinah menang dan kinah pilih barang keperluan rumah. Boleh guna untuk masuk rumah baru nanti.

Menang Cabutan Bertuah Dan  Giveaway Di Instgaram

Menang Cabutan Bertuah Dan Di Instgaram
Menang Cabutan Bertuah Dan Giveaway Di Instgaram
Tadaaa ni lah hadiahnya.
Menang Cabutan Bertuah Dan Di Instgaram
Menang Cabutan Bertuah Dan Giveaway Di Instgaram
Pada mulanya, stock ni habis dan kinah diminta untuk pilih hadiah yang lain. Mungkin dah rezeki, penganjur bagitau, hadiah yang kinah pilih tu dah restock dan mujurlah hadiah ganti yang dipilih tu belum di pos lagi. Cantik kan. Nampak kemas je dapur nanti. Korang kalau nak beli barang keperluan rumah yang ada style dan nampak trendy boleh beli dan follow di instagram @scandibysha. Rambang mata tau. 

Menang Cabutan Bertuah Di Cik Kiah Kicen

Haa yang ni kemenangan yang tak disangka. Kinah tak bajet pun menang cabutan bertuah Cik Kiah Kicen ni pun. Macam mana kinah boleh menang cabutan bertuah ni?

Sebenarnya kinah ada beli buku resepi periuk tekanan tinggi dengan Cik Kiah Kicen melalui facebook group Kami Pengguna Pressure Cooker Philip. Kite ni masih amatur lagi nak guna pressure cooker ni. Jadi, kinah beli satu untuk panduan dan Cik Kiah bagitau setiap pembelian buku resepi beliau, kami berpeluang untuk memenangi hadiah iaitu Clutch Bag atau seutas jam tangan jenama Fossil. Dua-dua tu original tau.
Menang Cabutan Bertuah Dan Di Instgaram
Menang Cabutan Bertuah Dan Giveaway Di Instgaram
Nak dijadikan cerita, awal pagi selepas sahur Cik Kiah hantar whatsapp untuk maklum yang kinah memenangi seutas jam tangan Fossil Alhamdulillah rezeki di  hujung bulan Ramadan. Boleh pakai masa raya nanti. Oh ye kalau korang nak beli juga buku resepi periuk tekanan tinggi ni boleh whatsapp terus dengan beliau di talian 0136188802. Buku resepi ni, sesuai untuk pengguna Noxxa  lama dan Philips 2139 dan 2137. Ada pelbagai resepi yang boleh kita cuba dalam buku resepi tu. 

Tuesday, 20 November 2018

,
Assalamualaikum semua. Beberapa minggu yang lepas kinah ada join giveaway di facebook. Ala saja-saja je join isi masa lapang hehe. Tak sangka pulak dalam ramai-ramai yang join, kinah yang terpilih. Terima kasih pada kak Iena Eliena dan penaja utama iaitu 11 Street untuk hadiah yang awesome ni. Korang mesti nak tahu hadiah apa yang kinah dapat, paling best kak Iena sendiri yang hantar hadiah ni sebab kebetulan masa tu kak Iena nak balik kampung di Batang Kali. Haa sekali jalan la tu.
Oh ye selain produk FROMNATURE, kak Iena selit sekali losyen daripada Enchanteur, wahhh best la losyen yang ni, kinah takda lagi yang ni. Boleh buat koleksi yang sedia ada tu hehe.

Selain produk tu, ada lagi kak iena selitkan antaranya sos Nando Peri Peri Hot. Haaa hat ni kinah dah selamat guna untuk makan tengahari semalam. Pantas ko ye kinah. Kinah google resepi ayam panggang ala ala Nandos. Mujurlah jadi resepi tu. 
Ni kejadian dalam pemanggang
Ayam panggang ala Nandos dah siap

Ok lah itu saja kinah nak share untuk kali ni. Oh ye nanti bila dah try produk FROMNATURE tu nanti kinah review ye. Tunggu tau.......

Saturday, 9 December 2017

,
Rezeki Disember| Alhamdulillah kita dah makin menghampiri pertengahan bulan Disember, pejam celik pejam celik dah nak hujung bulan. Cepat betul masa berlalu kan. Dalam bulan Disember ni jugak ada terselit rezeki kinah. Asalnya saja-saja nak join dan nak memenuhi entri blog je. Alhamdulillah bulan ni kinah menang dua giveaway yang di anjurkan oleh blogger.


Giveaway pertama daripada Giveaway Copy Paste Prof Hariz by Emas Putih, kinah menang random RM50.00. Giveaway kedua daripada SPM Fever Giveaway daripada abam kie. Kinah dapat tempat ke 6 iaitu menang buku cerita dan planner. Terima kasih kepada semua penaja giveaway ni. Semoga dimurahkan rezeki semua.

Saturday, 7 October 2017

,
Assalamualaikum dan salam hujung minggu kepada semua. Bulan September lepas kinah ada join satu segmen + mini giveaway di ciklapunyabelog.blogspot.my. Tak sangka pulak dalam ramai-ramai tu kinah yang terpilih sebagai pemenang tempat kedua dalam mini giveaway. Hadiahnya berupa cardigan preloved. Masih cantik lagi tau dan hadiahnya pun dah selamat sampai ke tangan kinah. Terima kasih cikla.


Friday, 29 September 2017

,
KangBoer| Magikal MakeUp Remover Sebenarnya banyak juga entri kinah nak up. Salah satu antaranya hadiah giveaway yang ni.  Ada satu hari tu kinah ada terbaca satu post di group blogger mengenai satu giveaway daripada missjasjas. Saja je nak mencuba nasib. Kebetulan hari tu merupakan tarikh akhir giveaway tu. Tak sangka pulak esoknya dapat pula mesej dari beliau inform kinah menang giveaway tu. Kiranya dua kali join giveaway beliau dua kali juga nama naik. Alhamdulillah rezeki. Nak tau hadiah apa tu.... Jenggggg jenngg...

Satu set Kang Boer
Apa benda KangBoer tu macam pelik je. Hahaha mesti korang tertanya- tanya apa benda tu dan apa isi dalam kotak tu. Sebenarnya isi dalam kotak tu adalah satu set KangBoer Glove, plastik beg seal dan juga sabun homemade. Menariknya glove ni, glove ni bukan sebarang glove ye. Glove ni boleh digunakan untuk mencuci make up korang. Mudah je tak payah nak guna make up removal. Hanya basahkan tuala tu kemudian sapu pada make up tu. Kinah cerita sikit mengenai glove magik ni.

KangBoer Glove
KangBoer Glove - Merupakan pembersih muka dan hypoallergenic serta magnetic microfiber yang mampu menanggalkan make up hanya dengan menggunakan air sahaja. Kalau nak ikut logik akal macam tak percaya je kan. Guna air saja boleh tanggal. Mustahil... Tapi dengan KangBoer Glove bukanlah mustahil lagi. Untuk penggunaan kali pertama, KangBoer Glove ni perlu dibasuh dengan menggunakan sabun handmade ni. Kemudian barulah digunakan. Oh ye sebelum terlupa lepas guna terus cuci tau bagi mengekalkan kualiti glove tersebut.

Handmade Soap
Untuk pengetahuan korang juga, glove ni boleh dibasuh dan digunakan semula dengan menggunakan sabun handmade tu. Apa yang penting sabun ni bebas daripada sebarang bahan kimia yang berbahaya. Jadi, bagi mereka yang mempunyai kulit sensitif jangan ragu-ragu menggunakannya. Lagipun bahan-bahan yang digunakan adalah bahan organik. Perhatian kepada korang, glove ini perlu ditukar selepas 3 hingga 5 bulan penggunaan bagi menjamin kualitinya dan jangan lupa menggunakan sabun handmade tersebut untuk mencucinya. AWAS jangan sesekali menggunakan sabun handmade ini sebagai pencuci muka ye. Bahan-bahan yang digunakan untuk membuat sabun ini tidak sesuai digunakan untuk kulit muka.


Satu Set KangBoer
Design glove ni pun unik dan comel. Jadi mudahlah kita nak bawak pergi travel. Lepasni tak perlu lagi korang bila nak travel bawak make up removal dan facial tissue korang yang berat tu hehehe. Korang tau ke kandungan dalam make up removal tu? Ada bahan kimia ke tak? Hah lepasni tak payah dah pening nak beli make up removal yang kita belum pasti bahannya. Guna je KangBoer Glove ni. Mudah kerja. Macam best je kan. Berminat tak nak dapatkan satu set ni? Korang boleh hubungi Miss Miyo seperti tertera di bawah ni.


Untuk maklumat lanjut dan ingin membuat sebarang pembelian boleh hubungi Miss Miyo. 
Contact Number : 012-5177202