Showing posts with label Photographer. Show all posts
Showing posts with label Photographer. Show all posts

Sunday, 8 December 2013

,
Assalamuaalaikum semua....

Kali ni kinah nak share pada semua beberapa gambar yang diambil oleh jurufoto iaitu Yoplensor Yop ni. Lagipun sekarang ni dah hujung tahun, for sure bride to be ambil kesempatan untuk mengadakan hari bahagia mereka tak kira majlis pertunangan atau perkahwinan terutama pada musim cuti sekolah tak lama lagi. Jom cuci mata dulu tengok gambar-gambar yang diambil. Harganya pun boleh tawar menawar dengan photographer tersebut BERGANTUNG KEPADA LOKASI ANDA.

yoplensor yop