Showing posts with label butik online. Show all posts
Showing posts with label butik online. Show all posts

Monday, 15 July 2019

,
Dapatkan Koleksi Clutch, Purse dan Clear & Jelly Bags di BAGINNING.com | Ekhm ekhm ada yang tengah mencari purse atau beg tangan baru ke tu? Dah puas pusing shopping mall tapi tak ada satu pun yang berkenan di hati. Betul kan?? Hmm daripada korang pusing sana sini apa kata korang cari di online pulak. Lagi jimat masa dan tenaga korang. Meh sini kinah nak ajak korang cuci mata di website BAGINNING mana la tahu ada yang berkenan di hati korang tu.

Koleksi Clutch, Purse dan Clear & Jelly Bags di BAGINNING.com

Dapatkan Koleksi Clutch, Purse dan Clear & Jelly Bags di BAGINNING.com
Dapatkan Koleksi Clutch, Purse dan Clear & Jelly Bags di BAGINNING.com
Sebelum kita pergi lebih jauh, apa kata kinah cerita serba sedikit mengenai BAGINNING ni. Kalau korang nak tahu, BAGINNING beroperasi di United Kingdom. Huhu jauhnya sampai ke luar negara tapi takde hal la. Zaman sekarang kan dah semakin canggih, manfaatkan teknologi yang ada ni. Pasal cara bayaran, korang boleh pilih sama ada nak buat pembayaran secara kad kredit mahupun secara paypal

Dapatkan Koleksi Clutch, Purse dan Clear & Jelly Bags di BAGINNING.com
Dapatkan Koleksi Clutch, Purse dan Clear & Jelly Bags di BAGINNING.com
Berita baiknya pula, setiap pembelian FREE SHIPPING ke seluruh dunia. Siapa yang tak suka free shipping kan. Satu lagi, jika barang yang korang order tu ada masalah atau rosak, korang boleh return pada mereka semula secara percuma aje.

Orang perempuan ni kalau dah tengok handbag, hmm mula lah. Satu kerja pun tak jalan haha. Lebih kurang macam kinah la. Lama membelek sampai ralit. Cantik-cantik juga design yang ada di BAGINNING ni. Kalau ditanya kinah minat yang mana, sebenarnya ada dua beg dalam pemerhatian kinah. Harganya pun berpatutan dan lain dari yang lain. Nak tahu kinah minat yang mana?

1. Clear Bags & Jelly Bags

Sesaja bukak koleksi Clear Bags & Jelly Bags ni, mak aii banyak betul pilihan. Semuanya cantik. Rambang mata nak pilih yang mana satu. Tak caya korang boleh tengok kat sini. Gambar di bawah yang kinah screenshot ni adalah koleksi yang ada di BAGINNING.

Dapatkan Koleksi Clutch, Purse dan Clear & Jelly Bags di BAGINNING.com
Dapatkan Koleksi Clutch, Purse dan Clear & Jelly Bags di BAGINNING.com
Kalau korang tanya yang mana satu pilihan kinah, tadaaaa 

Large Hot Pink Lock Holographic PVC Satchel Handbags Clear Bags menjadi pilihan.  Orang perempuan kalau takde pilih warna pink, tak sah huhu. Ni kena hujan pun, isi dalamnya tak basah sebab materialnya PVC. Harganya dalam $69.99. Ni dalam nilai matawang Dollar tau.
Dapatkan Koleksi Clutch, Purse dan Clear & Jelly Bags di BAGINNING.com
Menariknya di BAGINNING ni, korang boleh pilih warna yang ada. Ingat ye Free Shipping ke seluruh dunia. 

2. Clutch and Purse

Dapatkan Koleksi Clutch, Purse dan Clear & Jelly Bags di BAGINNING.com
Dapatkan Koleksi Clutch, Purse dan Clear & Jelly Bags di BAGINNING.com
Settle pilih handbag, kita cuci mata koleksi Clucth and Purse pulak. Dalam koleksi ni kinah nak pilih clutch. Bukak saja kategori ni, adussss sakit mata ni. Semuanya cantik. Clutch yang menjadi pilihan kinah ialah Black Rhinestone Long Clutch Purse Sparkly Evening Bags. Cantik kot yang ni. Banyak baju boleh match dengan clutch ni. Harganya dalam $49.99 saja dalam matawang Dollar.
Dapatkan Koleksi Clutch, Purse dan Clear & Jelly Bags di BAGINNING.com
Dapatkan Koleksi Clutch, Purse dan Clear & Jelly Bags di BAGINNING.com
Jadi, lepas ni kalau korang nak cari handbag atau purse ke, kinah suggest korang beli je kat BAGINNING. Banyak benefit yang korang akan dapat seperti FREE GIFT, FREE RETURN dan RANDOM GIFT. Untuk dapatkan maklumat lebih lanjut, korang boleh pergi ke website rasmi BAGINNING

Email: support@baginning.com
Address: Rm 101, Maple House, 118 High Street, Purley, London, England, United Kingdom, Cr8 2ad

Tuesday, 29 May 2018

,
Beli Baju Raya di Butik  Haqqi TTDI Kuala Lumpur | Pelbagai fesyen boleh digayakan dan menjadi pilihan apabila menjelang hari raya nanti. Kinah pun tak terkecuali ye. Kiranya nak ikut juga perkembangan fesyen pada masa kini. Baru-baru ni kinah singgah ke Butik Haqqi yang terletak di Taman Tun Dr Ismail Kuala Lumpur. Sebenarnya dah lama dah kinah aim satu baju ni masa singgah di Butik Haqqi Shah Alam. Pada masa tu cuma cuci mata je hehe. Haa kali ni baru la shopping kan dah gaji.

Beli Baju Raya di Butik  Haqqi TTDI Kuala Lumpur

Beli Baju Raya di Butik  Haqqi TTDI Kuala Lumpur
Beli Baju Raya di Butik  Haqqi TTDI Kuala Lumpur
Kalau korang nak tahu butik Haqqi ni bukan saja membekal barangan keperluan haji dan umrah saja malah pakaian seperti kurta, jubah, baju kurung dan kasut pun ada tau. Kiranya mudahlah. Semuanya ada dalam satu tempat. Jadi tak payahlah korang nak pergi dari satu kedai ke kedai yang lain.

Antara barang kelengkapan Haji dan Umrah yang terdapat di butik Haqqi

Beli Baju Raya di Butik  Haqqi TTDI Kuala Lumpur
Kelengkapan Haji  dan Umrah
Beli Baju Raya di Butik  Haqqi TTDI Kuala Lumpur
Kelengkapan Haji dan Umrah
Beli Baju Raya di Butik  Haqqi TTDI Kuala Lumpur
Kelengkapan Haji dan Umrah
Baju Raya 2018 by Nora Danish
Beli Baju Raya di Butik  Haqqi TTDI Kuala Lumpur
Teaser Baju Raya Kinah
Alhamdulillah pilih punya pilih baju raya idaman hati dapat juga baju yang berkenan di hati dan yang penting ada saiz macam kinah. Orang kata saiz macam kinah yang rendah dan agak berisi ni tak ada saiz di mana-mana butik tapi di Butik Haqqi ni ada ok. So tahun depan shopping dekat haqqi je la senang.

Ekhm korang susah hati ke sebab saiz takde? Jangan macam tu.. Kalau nak tahu di butik haqqi ada saiz dari S sampai la ke XXXL tau. Korang pilih je mana fesyen pilihan hati. Baju lelaki, perempuan semua ada kat sini okeh.

Meh kinah belanja sedikit baju yang ada di butik haqqi TTDI
Beli Baju Raya di Butik  Haqqi TTDI Kuala Lumpur
Beli Baju Raya di Butik  Haqqi TTDI Kuala Lumpur
Beli Baju Raya di Butik  Haqqi TTDI Kuala Lumpur
Beli Baju Raya di Butik  Haqqi TTDI Kuala Lumpur
Apa yang kinah tunjuk ni cuma sebahagian je. Korang yang masih tak tahu nak beli baju raya kat mana, marilah datang ke butik haqqi. Macam-macam fesyen, warna dan pilihan yang boleh buat korang rambang mata. Apa yang penting harga yang ditawarkan pun berpatutan ok. Mana yang tak berkesempatan nak walk in ke butik haqqi, korang juga boleh beli secara online melalui portal haqqi. Haa lekaih cuci mata kat portal haqqi. Kebetulan tadi kinah bukak portal ada harga baju dari RM100++ diturunkan harga yang tak masuk akal. Tengah sale tu. 

ALAMAT BUTIK HAQQI TTDI
No 14, Jalan Wan Kadir 4, Taman Tun Dr Ismail, 60000 Kuala Lumpur
Telefon03-7732 2247
Waktu Buka : 10.00 PAGI - 7.00 MALAM

Untuk Maklumat Lanjut
Laman Web
Facebook
Instagram
Twitter

Thursday, 24 May 2018

,
Butik Haqqi Shah Alam Hab Kelengkapan Haji dan Umrah | Assalamualaikum semua. Dalam sedar tak sedar dah seminggu kita berpuasa kan. Pantas betul masa berlalu. Oh ye sekarang ni pasti ibu-ibu di luar sana tengah sibuk menyiapkan persiapan untuk hari raya. Kinah pun tak terkecuali jugak tau.

Butik Haqqi Shah Alam Hab Kelengkapan Haji dan Umrah

Butik Haqqi Shah Alam Hab Kelengkapan Haji dan Umrah

Ahad yang lepas selepas ke Jakel Shah Alam, kinah singgah pulak ke Butik Haqqi. Ala tak jauh mana pun dari Jakel jalan sikit je. Sekali sekala apa salahnya exercise. Tujuan asalnya nak cuci mata je tapi tersangkut pulak satu telekung dari Butik Haqqi ni. Kiranya ter shopping telekung raya la di Butik Haqqi Shah Alam Hab Kelengkapan Haji dan Umrah.
Butik Haqqi Shah Alam Hab Kelengkapan Haji dan Umrah
Butik Haqqi Shah Alam Hab Kelengkapan Haji dan Umrah 
Untuk pengetahuan semua, butik Haqqi ni bulan sekadar jual kelengkapan untuk haji dan umrah saja tau. Jubah, dress, tudung, kasut pun ada di sini. Kiranya one stop centre jugak la. Tambahan pula tak lama lagi musim haji akan tiba, jadi sesuai sangat la ke butik haqqi ni.
Butik Haqqi Shah Alam Hab Kelengkapan Haji dan Umrah
Butik Haqqi Shah Alam Hab Kelengkapan Haji dan Umrah
Alaaa jauh betul nak ke Shah Alam tu....

Korang jangan risau, walaupun tak dapat datang ke butik sebab jauh, korang masih boleh shopping kat butik ni. Tapi bagaimana?

Sekarang ni kan zaman di hujung jari, korang boleh dapatkan barangan kelengkapan yang diperlukan melalui atas talian, orang putih kata secara online. Hanya dengan layari website Haqqi korang boleh shopping di haqqi.
Butik Haqqi Shah Alam Hab Kelengkapan Haji dan Umrah
Antara kelengkapan ibadah yang terdapat di portal haqqi
Oh ye sebelum terlupa, di butik haqqi bukan saja korang boleh dapat keperluan umrah dan haji malah korang juga boleh dapatkan kelengkapan raya yang bestnya daripada koleksi-koleksi jenama artis tau. Antara jenama artis yang terdapat di butik haqqi ialah Dara by Fathia Latiff, el by Elfira Loy, izzuexclusive, jenama haqqi sendiri, Medisole, Al-Mukarramah dan pelbagai lagi.

Serius cakap, kalau korang singgah ke butik haqqi confirm rambang mata sebab banyak pilihan daripada kanak-kanak sehingga ke orang dewasa. Apapun korang kena bijak berbelanja yer. Jangan terlebih sudah hehe.

Jom kinah belanja gambar di sekitar butik..
Butik Haqqi Shah Alam Hab Kelengkapan Haji dan Umrah
Butik Haqqi Shah Alam Hab Kelengkapan Haji dan Umrah
Butik Haqqi Shah Alam Hab Kelengkapan Haji dan Umrah
Butik Haqqi Shah Alam Hab Kelengkapan Haji dan Umrah
Butik Haqqi Shah Alam Hab Kelengkapan Haji dan Umrah
Butik Haqqi Shah Alam Hab Kelengkapan Haji dan Umrah
Butik Haqqi Shah Alam Hab Kelengkapan Haji dan Umrah
Butik Haqqi Shah Alam Hab Kelengkapan Haji dan Umrah
Macam mana? Best kan???  Sekarang ni tengah ada promosi. Rugilah kalau tak grab. Oh ye mungkin ada yang tertanya-tanya satu je ke butik ni? Ehhh tak semuanya ada 5 cawangan di sahaja termasuk di Shah Alam, Bangi Sentral, TTDI dan satu di Pantai Timur, di Terengganu.
Butik Haqqi Shah Alam Hab Kelengkapan Haji dan Umrah


Jom tonton video ni dulu


UNTUK MAKLUMAT LANJUT
Website

Butik Haqqi
NO 37, JALAN PLUMBUM P7/P, 
SEKSYEN 7, 
40000 SHAH ALAM,
SELANGOR DARUL EHSAN

Email
INFO@HAQQI.COM.MY

No. Telefon
03-5523 6430

Tuesday, 5 September 2017

,
LANAFIRA Butik Muslimah Terbaik Untuk Wanita Muslimah| Assalamualaikum dan selamat malam semua. Niat dihati nak tambah koleksi baju dalam wardrobe tapi tak ada masa nak ke shopping mall. Hmm apa  susah sekarang semua dihujung jari je. Nak cari baju, sekarang ni ada  banyak butik online di Malaysia tau tinggal nak pilih je. Pada kali ni, Kinah nak berkongsi satu butik online yang bercirikan muslimah. Nama butik ni ialah LANAFIRA. Dengar nama butik ni pun dah woww. Untuk pengetahuan semua, LANAFIRA ditubuhkan bagi memenuhi keperluan wanita muslim seperti yang dituntut dalam Islam. Fokus utama LANAFIRA ialah untuk memberi perkhidmatan yang terbaik kepada pengguna.

Di LANAFIRA, terdapat 3 koleksi yang boleh korang pilih iaitu Kebaya, Long Dress dan Modern Peplum. Semuanya cantik-cantik tau. Rambang mata kinah. Jom kita cuci mata dengan koleksi LANAFIRA. Kebanyakan koleksi LANAFIRA ni adalah mesra wudhuk dan breastfeed friendly. Jadi, korang tak payah nak ragu-ragu dan fikir panjang lagi. Sebab apa yang kita perlukan LANAFIRA dah design baik punya.

LANAFIRA Butik Muslimah Terbaik Untuk Wanita Muslimah

Lanafira butik untuk muslimah, butik muslimah, butik online, butik
Melissa Long Dress
Melissa Long Dress ni kalau korang nak tahu sesuai sangat pakai nak pergi event dan casual, mesra wudhuk dan sesuai bagi ibu-ibu yang menyusukan baby. Material yang digunakan pula Italy Heavy Moss Crepe confirm selesa dan tak panas. Saiz pula daripada saiz S hingga ke saiz XL (boleh rujuk saiz dibawah).  Cuma tinggal tiga warna je tau, Dusty Pink,. Lambat kinah tak tau ye.
Lanafira butik untuk muslimah, butik muslimah, butik online, butik
Modern Peplum
Koleksi yang kedua ialah Modern Peplum. Menariknya koleksi Sofea Modern Peplum ni kalau korang perasan ada mermaid cutting skirt di belakang. Boleh feeling ala mermaid gitu hehehe. Material yang digunakan pula jenis Japannese High Quality Cotton. 
Lanafira butik untuk muslimah, butik muslimah, butik online, butik
Kebaya Alana
Koleksi seterusnya ialah kebaya Alana kiranya short kebaya moden. Ada tiga pilihan antaranya Rose Pink & Light Green, Mint & Blue, dan Green & Brown. Ketiga koleksi ni macam kinah terangkan kat atas tadi semuanya mesra wudhuk dan BF friendly tau. Jadi, tak payah la korang risau nak bergaya. Material yang digunakan pula Japannese High Quality Cotton, selesa dan sejuk semestinya.
Apa yang pasti, kinah memang suka sangat dengan pakaian muslimah keluaran LANAFIRA. Harganya pula di antara RM60.00 hingga RM140.00 wow harga mampu milik tu. Kalau korang nak tahu kesemua koleksi ni dah tak banyak dah tau. Lebih baik korang grab cepat sebelum habis. Sebabnya lepas ni diorang dah tak restock dah design ni. Nanti akan ada design baru akan keluar.

Untuk maklumat lanjut bolehlah kunjungi
Website www.lanafira.com
Ig @lanafiraofficial
Fb page: www.facebook.com/lanafiraofficial

Untuk dapatkan tips fesyen yang terkini bolehlah layari website 


https://www.lanafira.com/99-tips-fesyen-terkini/


Keywords