Hadiah Top Komentator Dari Suriaamanda Dah Sampai

Masih ingat lagi kinah bagitau kinah menang top komentator di blog kak suriaamanda.com. Alhamdulillah hadiah tersebut dah sampai pada minggu lepas. Kinah terlewat nak post entri ni. Untuk pengetahuan semua hadiah yang kinah dapat dari Kak SA ialah set skincare jenama ecowell dan wrislet Sophie Paris.

Tak sangka dapat produk skincare ni. Oh ye kalau korang nak menang juga rajin-rajin la komen di blog Kak SA tu. Untuk bulan Julai ni kak SA bagitau hadiah top komentator adalah duit raya bernilai RM20.00. Moh lekas boom komen kak SA. Jika ada kelapangan nanti kinah akan review produk ecowell ni tau. Setakat beberapa hari kinah guna ni, muka kinah nampak lebih lembap, jerawat yang meriah tumbuh pun dah mula kering. Nanti kinah cerita dalam entri lain tata.


14 Comments