Tuesday, 19 March 2019

Koleksi Buku Yang Belum Dibaca

Koleksi Buku Yang Belum Dibaca | Lama kinah tak share pasal buku. Hari ni jomlah kita cerita pasal buku. Buku novel ni sebenarnya dah lama dah kinah beli. Nak baca je belum ada kesempatan lagi. Dua novel ni kinah beli dekat kedai buku Popular di Aeon Kepong. Pergh jauh jalan sampai ke Kepong haha. Scroll gallery phone ni ehh terjumpa pulak gambar buku ni.
Koleksi Buku Yang Belum Dibaca
Kali ni kinah pilih genre seram. Sekali sekala tukar genre seram walaupun diri ni takde la berani sangat hehe. Psiko tu kinah teringin nak baca lepas baca review dari kak Lea Azleeya. Sinopsis dia pun agak menarik. 

Hah Tingkat 15 pulak tu kinah takde lagi baca mana-mana review. Seram jugak tengok cover buku ni. Nasib la rumah kami ni takde sampai tingkat 15. InsyaAllah nanti bila dah baca kedua-dua buah buku ni nanti kinah share ye. Harap bersabar ye

16 comments:

  1. Dua dua buku ni ika tak beli & baca lagi hehe. Nampak menarik tingkat 15 tu 🙊

    ReplyDelete
  2. Tengok cover pun dah seram!

    http://mylittlestoryi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Nampak menarik bukunya..berapa lama boleh habis baca?

    ReplyDelete
  4. Haha, kak pip pun borong buku hari tu, tp bacanya ntah bila..

    ReplyDelete
  5. Psiko tu memang best.. Tingkat 15 tu tak beli lagi.. masih dalam list.. hehehe..

    ReplyDelete
  6. klu akak ni, baca time siang je..dh abis baca pun, simpan buku ni tak mau bagi senang nmpk..tgk cover pun seram..hahah

    ReplyDelete
  7. kita peminat novel2 seram juga! Tapi belum pernah beli lagi novel2 di atas.

    ReplyDelete
  8. ehehe tajuk2 dia seram. suka genre seram eyh..
    kalo kiteee lari dlu =P

    ReplyDelete
  9. cik ash novel seram jarang nak beli.. kalau thiller RAM tu selalu ada koleksi hihihi...

    ReplyDelete
  10. Seram cover tingkat 15 tu kinah. Selamat tgk skrg. Kalau tgk memalam mau xleh tidor malam.

    ReplyDelete
  11. uiikkk buku seram tu..kak liez takpernah baca buku seram mcm ni..

    ReplyDelete
  12. aduii kita tak berani la baca buku camni..kang bayangkan macam2 n rasa macam ada orang tengah perati je kita membaca..hahahah

    genre thriller ok lagi macam buku Ramlee Awang Murshid

    ReplyDelete
  13. malas betul nak baca buku seram...padahal selalu dpt hadiah buku seram thriller...tak habis2 baca XD

    ReplyDelete

Instagram