Friday, 1 December 2017

Murad® Retinol Youth Renewal Serum Membantu Mencegah Penuaan

Murad® Retinol Youth Renewal Serum Membantu Mencegah Penuaan| Murad® jenama penjagaan kulit klinikal - melancarkan Retinol Youth Renewal Serum, anti-penuaan baru yang menyasarkan tanda-tanda yang kelihatan dengan cepat tanpa sebarang kesan sampingan.

Dikuasakan oleh teknologi Murad Retinol Tri-Active Technology, serum bertindak cepat ini mengurangkan garis kedutan yang mendalam, menegangkan, melicinkan warna kulit, menyinar dan memudakan kulit. Mengikut kajian yang ditaja oleh Murad, 93% pengguna telah melihat pengurangan garis dan kedutan pada kulit mereka manakala 98% mengatakan kulit mereka lebih licin berbanding sebelumnya dan 87% telah menyaksikan kulit yang lebih kukuh selepas hanya dua minggu selepas penggunaan.
Murad® Retinol Youth Renewal Serum  Membantu Mencegah Penuaan
Murad® Retinol Youth Renewal Serum  Membantu Mencegah Penuaan
"Retinol dikenali sebagai bahan anti penuaan berstandard emas; itulah sebabnya pesakit saya kerap memintanya," kata Dr. Howard Murad, pengasas produk Murad.
"Walaubagaimanapun, saya telah melihat keperluan yang signifikan untuk produk baru yang memberikan hasil yang lebih cepat dan tidak akan menyebabkan kerengsaan dan kekeringan. Setelah bertahun-tahun penyelidikkan dan pembangunan dijalankan, saya berbangga mengatakan bahawa kita akhirnya telah menyempurnakan ilmu retinol dengan serum ini."

Sementara banyak produk retinol di pasaran bergantung kepada satu bentuk retinol dan boleh mengambil beberapa minggu untuk mendapat perubahan yang ketara, formula unik Murad mempunyai gabungan tiga teknologi retinol untuk menyampaikan hasil yang lebih cepat tanpa kerengsaan. Hasil daripada tiga sistem serampang ini, Retinol Youth Serum Eye Pembaharuan menyampaikan paras optimum retinol dengan bekerja lebih cepat, menyampaikan hasil yang mampan dan meningkatkan keberkesanan.

Retinol Tri-Active Technology berfungsi melalui tiga cara:
  1. Fast-Acting Retinoid: Mempercepatkan hasil melalui peningkatan perolehan selular;
  2. Time-Released Retinol: Diadopsi dalam cangkang lipid yang perlahan-lahan meresap ke dalam kulit, ia menyampaikan retonil yang konsisten dan berterusan sepanjang masa;
  3. Retinol Booster: Meningkatkan keberkesanan dengan bertindak seperti magnet untuk membantu meningkatkan daya penerimaan kulit kepada manfaat retinol.
  4. Peptide-rich Red Algae Extract meningkatkan ketegasan dan keanjalan kulit sambil menenangkan kulit melalui Krim Malam.

Sebagai tambahan kepada penggubalan dasarnya, Murad Retinol Youth Renewal Serum Eye juga merupakan antara yang pertama mengamalkan penggunaan Swertia Flower Extract, bahan yang berasal dari Himalaya dan diiktiraf atas keupayaannya untuk membantu membantu di dalam pertumbuhan semula sel-sel kulit selepas terbakar. Ekstrak ini, apabila dipasangkan dengan bahan aktif yang lain, mengurangkan kerengsaan dan melembutkan kulit. Retinol Youth Renewal Serum juga menggunakan Hyaluronic Acid Spheres untuk menghidrat dan menyejukkan kulit serta melicinkan.
Murad® Retinol Youth Renewal Serum  Membantu Mencegah Penuaan
Murad® Retinol Youth Renewal Serum  Membantu Mencegah Penuaan
Retinol Youth Renewal Eye Serum (RM 478 30mL), dan Night Cream (RM 428, 50mL) boleh di dapati di Murad.com.my, kedai-kedai utama Murad, Sephora dan salun di seluruh negara bermula Januari 2018. Untuk maklumat lanjut mengenai Retinol Youth Renewal Serum atau produk-produk Murad lain, sila layari Murad.com.my atau cari kami di Facebook, Twitter, Instagram, YouTube and Pinterest.

Untuk maklumat lanjut mengenai Murad, log masuk www.murad.com.my atau Facebook Murad di Murad.Malaysia.

1 comment:

  1. Pemakaian serum pada kulit muka sangat penting. Jangan nanti nampak tua sebelum usiakan .bolwh tahan jugak harganya , tapi penggunaannya mesti tahan 3 or 4 bulaN macam tu

    ReplyDelete