Rangkaian Penjagaan Kulit Baby Carrie Melengkapkan Rejim Penjagaan Kulit Bayi Anda

Rangkaian Penjagaan Kulit Baby Carrie Melengkapkan Rejim Penjagaan Kulit Bayi Baru Lahir| Setiap ibu di luar sana, semestinya mahukan yang terbaik buat anaknya. Begitu juga kinah. Walaupun kini Thahirah dah nak jadi kakak, dia tetap baby di hati kami berdua.

Dalam banyak-banyak aktiviti, mandi adalah aktiviti paling menyeronokkan yang dinantikan oleh si manja kita. Kini, dengan adanya rangkaian penjagaan kulit Baby Carrie yang terbaharu ni pasti membuatkan hari-hari anak kita akan bertambah ceria.

Baby Carrie, set mandian bayi organik, mandian bayi organik, mandian bayi tak pedihkan mata

Apa yang membuatkan kinah begitu tertarik untuk mencuba rangkaian penjagaan kulit Baby Carrie yang terbaru ni, ianya mengandungi 100% aktif tumbuhan organik yang dirumus khas untuk kulit bayi yang baru lahir. Sepertimana yang kita ketahui, kulit bayi yang baru lahir ni biasanya agak sensitif. Jadi, kita sebagai ibu bapa perlu mencari produk mandian baby yang sesuai untuk kulit anak kita.

Sebagai persediaan menyambut baby coming soon ni, kinah ada juga buat survey untuk mandian sesuai untuk bayi baru lahir. Akhirnya, Kinah jumpa dengan produk sesuai untik kegunaan bayi yang baru lahir nanti, tak lain tak bukan, Baby Carrie la. Bila dibelek, elok sangatlah Baby Carrie ni untuk kegunaan adik Thahirah yang bakal lahir tak lama lagi ni. Korang yang tengah mencari mandian bayi yang organik bolehlah cari Baby Carrie ni. 


Rangkaian Penjagaan Kulit Baby Carrie

Baby Carrie, set mandian bayi organik, mandian bayi organik, mandian bayi tak pedihkan mata

Siapa yang tak kenal dengan rangkaian produk Carrie ni. Kalau korang nak tahu, produk Carrie ni dah lama bertapak di bumi Malaysia sejak 20 tahun yang lalu. Satu tempoh yang agak lama kan.

Pelbagai inovasi, penyelidikan dan pembangunan telah dijalankan dan akhirnya keluarlah rangkaian Baby Carrie khususnya buat bayi yang baru lahir. Sementara nak tunggu adik Thahirah keluar, kinah bagi Thahirah guna terlebih dahulu rangkaian Baby Carrie ni.

Untuk pengetahuan korang, dalam rangkaian penjagaan kulit Baby Carrie ni, terdapat beberapa produk yang boleh korang dapati untuk kegunaan si kecil. Set yang kinah ada ni, bagi kinah dah cukup lengkap dah. Antaranya ialah:

  • BABY CARRIE Head To Toe
  • BABY CARRIE Bath
  • BABY CARRIE Lotion
  • BABY CARRIE Nourishing Oil
  • BABY CARRIE Calming Oil

Baby Carrie Head To Toe

Baby Carrie, set mandian bayi organik, mandian bayi organik, mandian bayi tak pedihkan mata

Mandian 2 in 1 seperti Baby Carrie Head To Toe, semestinya menjadi pilihan utama buat ibu-ibu di luar sana kerana lebih mudah dan menjimatkan masa yang mana ianya dapat membersihkan kulit kepala dan kulit sensitif bayi dengan lembut dan diperkaya dengan minyak gandum, kaya dengan vitamin E yang bertindak sebagai antioksidan untuk melindungi kulit terutama kulit bayi.

  • Sesuai untuk bayi yang baru lahir
  • Tidak memedihkan mata 
  • Hypoallergenic
  • Diuji oleh Pakar Dermatologi
  • Diuji oleh Pakar Oftalmologi
  • Bebas sabun, sulfat, paraben, pewarna, MIT

Baby Carrie Bath

Baby Carrie, set mandian bayi organik, mandian bayi organik, mandian bayi tak pedihkan mata

Baby Carrie Bath dapat membersihkan kulit sensitif bayi dengan lebih lembut dan mengandungi susu oat organik & susu badam untuk memperbaiki kulit bayi, mengawal kehilangan kelembapan & menguatkan kulit.

Keanjalan kulit bayi dapat ditingkatkan dengan vitamin A & E yang juga dapat bertindak sebagai antioksidan untuk melindungi kulit.

  • Sesuai untuk bayi yang baru lahir
  • Tidak memedihkan mata
  • Hypoallergenic
  • Diuji oleh Pakar Dermatologi
  • Diuji oleh Pakar Oftalmologi
  • Bebas sabun, sulfat, paraben, pewarna, MTI


Baby Carrie Lotion

Baby Carrie, set mandian bayi organik, mandian bayi organik, mandian bayi tak pedihkan mata

Losyen Baby Carrie dapat memberikan kelembapan kepada kulit bayi selama 48 jam. Apa yang best dengan losyen Baby Carrie ni, tiada kesan, tidak berminyak serta teksturnya yang lebih ringan berbanding losyen baby lain. Ianya diperkaya dengan gliserin untuk menghidrat, dan memberi ketenangan kepada kulit bayi.

Kandungan seperti susu oat organik dan susu kacang almond dapat memberikan kelembapan dan melindungi kulit bayi.

  • Sesuai untuk bayi yang baru lahir
  • Hypoallergenic
  • Diuji oleh Pakar Dermatologi
  • Mengekalkan kelembapan selama 48 jam
  • Bebas alkohol, paraben, pewarna, minyak mineral


Baby Carrie Baby Oil

Baby Carrie, set mandian bayi organik, mandian bayi organik, mandian bayi tak pedihkan mata

Minyak bayi Baby Carrie Nourishing Oil begitu sesuai digunakan ketika mengurut baby. Pastinya dapat memberikan ketenangan, melembapkan kulit baby yang kering, serta mengunci kelembapan kulit bayi. Kandungannya seperti minyak badam organik, minyak gandum, dan minyak zaitun dapat membantu kulit bayi menyerap dan mengekalkan kelembapan serta memberi perlindungan kepada kulit.

  • Sesuai untuk bayi yang baru lahir
  • Hypoallergenic
  • Diuji oleh Pakar Dermatologi
  • Mengekalkan lebih kelembapan
  • Melembapkan & melembutkan


Baby Carrie Calming Oil

Baby Carrie, set mandian bayi organik, mandian bayi organik, mandian bayi tak pedihkan mata

Baby Carrie Calming Oil juga sesuai digunakan untuk mengurut bayi. Mengandungi minyak lavender organik yang dapat memberikan ketenangan kepada bayi disamping membantu melembapkan kulit bayi yang kering serta membantu bayi tidur dengan lena.

  • Sesuai untuk bayi yang baru lahir
  • Hypoallergenic
  • Diuji oleh Pakar Dermatologi
  • Mengekalkan lebih lembapan
  • Menenangkan dan melembutkan


Baby Carrie, set mandian bayi organik, mandian bayi organik, mandian bayi tak pedihkan mata

Alhamdulillah, setakat ni kinah pakaikan produk dari Carrie kepada Thahirah tak pernah menghampakan dan memang serasi sangat. InsyaAllah, kinah akan terus guna untuk second baby ni pulak.

Untuk maklumat lanjut layari:⁣

Facebook : @CarrieMY 
Instagram : @Carrie.Malaysia

Post a comment

6 Comments

  1. suka dia kena sikat dengan ayah ye..hehe

    ReplyDelete
  2. mesti baunya sedap kn..baby2 punya bau, love it^^

    ReplyDelete
  3. Good info untuk ibu-ibu muda tambah knowledge kan kak. terbaik kak. huhu

    ReplyDelete
  4. anak anak seronok kalau part mandi. boleh main air dan main buih sabun. lagi bagus ada set skincare untuk mereka kan.

    ReplyDelete