Ticker

6/recent/ticker-posts

Tingkatkan Aura Wajah Secara Semulajadi Dengan Kitsui Glow Sakura Sarang Burung Walit

Tingkatkan Aura Wajah Secara Semulajadi Dengan Kitsui Glow Sakura Sarang Burung Walet | Masalah gelap dan hitam di celah peha, siku, ketiak menjadikan kita rasa tak selesa. Sungguhpun bahagian tersebut  terlindung, tetapi kita sendiri rasa agak terganggu dengan keadaan seperti itu. 

Puas mencuba dan mencari cara nak putihkan bahagian yang hitam di anggota badan tapi semua tu hanya sementara saja. Tapi sekarang ni korang dah tak payah susah lagi cari petua nak putihkan ketiak benda tu semua sebabnya sekarang ada satu produk khusus untuk mencerahkan secara semula jadi dan paling penting ianya selamat dan berkesan.

Teruja tak nak tahu??

Kalau korang nak tahu, produk yang kinah cerita tu sebenarnya dari Kitsui, alahhh jenama yang paling dipercayai dan laris di farmasi tu. Produk Kitsui yang terbaharu kali ni diberi nama Kitsui Glow Sakura. 



Kitsui Glow Sakura Sarang Burung Walit

Tingkatkan Aura Wajah Secara Semulajadi Dengan Kitsui Glow Sakura Sarang Burung Walit

Teruja tau bila kinah dapat tahu Kitsui keluarkan lagi produk khusus untuk kulit. Buat pengetahuan semua, Kitsui Glow Sakura ni diformulasi daripada negara Korea dan khusus buat mereka yang mempunyai masalah kulit seperti kulit sensitif, kemerahan, pori besar, kulit berminyak, eczema, kulit kering, kulit kusam dan mereka yang sentiasa terdedah dengan sinaran uv. Pendek kata semua berkaitan dengan masalah kulit la.

Tingkatkan Aura Wajah Secara Semulajadi Dengan Kitsui Glow Sakura Sarang Burung Walit

Selain masalah kulit, korang yang ada masalah rambut keguguran seperti kinah boleh juga mengambil Kitsui Glow Sakura ni.


Ramuan Kitsui Glow Sakura Sarang Burung Walit

Kitsui Glow Sakura mengandungi ramuan halal semulajadi dan diformulasi menggunakan ekstrak sakura, royal bird nest, dan Korean Ginseng dengan menggunakan teknologi terkini yang diimport dari negara Korea.

Tingkatkan Aura Wajah Secara Semulajadi Dengan Kitsui Glow Sakura Sarang Burung Walit

Ekstrak Sakura - kajian yang diterbitkan dalam Jurnal Molecular Nutrition & Food Research Jepun mendapati bahawa ekstrak sakura mempunyai khasiat mencerahkan kulit dan menjadikan kulit menjadi lebih sihat dan cantik

Sarang Burung Walit - Banyak manfaat dan khasiat sarang burung walit ni terutama untuk kesihatan dan kecantikan dan ianya telah dipercayai sejak dari dulu lagi sehingga kini. Disarankan bagi setiap wanita perlu mengambil sarang burung walit yang berkualiti tinggi bagi mengekalkan kecantikan serta tubuh badan yang sihat 

Ginseng Korea - Jika nak makan ginseng macam tu saja, memang tak la. Tapi, khasiat dia tu yang kita nak. Korea Ginseng ni sebenarnya dapat menghidrasi dan meregenasikan sel-sel kulit dengan memastikan peredaran oksigen berfungsi dengan baik serta meningkatkan peredaran darah sekitar kulit

Delima - seperti mana yang kita ketahui, buah delima begitu banyak khasiat kerana ianya mengandungi vitamin C semulajadi yang bagus untuk kesihatan kulit. Selain itu, buah delima juga mengandungi antioksidan yang dapat melindungi sel kulit dari kerosakan dan mengurangkan keradangan kulit.

Jika diikutkan kesemua ramuan ni, agak sukar dan mustahil untuk kita dapatkannya, tapi dengan pengambilan Kitsui Glow Sakura kesemua ramuan di atas telah pun tersedia. Kan dah mudah.

Tingkatkan Aura Wajah Secara Semulajadi Dengan Kitsui Glow Sakura Sarang Burung Walit
Satu lagi mengenai Kitsui Glow Sakura ianya tidak mengandungi ramuan yang berbahaya seperti chemical, GMO, pewarna, hormon, gluten dan antibiotik dan semua produk Kitsui selamat digunakan kerana semua produk Kitsui telah menjalani ujian di makmal.


Tingkatkan Aura Wajah Secara Semulajadi Dengan Kitsui Glow Sakura Sarang Burung Walit




Khasiat dan Kelebihan Kitsui Glow Sakura

Tingkatkan Aura Wajah Secara Semulajadi Dengan Kitsui Glow Sakura Sarang Burung Walit

Banyak khasiat dan kelebihan Kitsui Glow Sakura ni antaranya ialah 

  • Membantu mencerahkan kulit seluruh badan terutamanya di celah pelipat, leher, ketiak, dan celah paha. (Ni antara masalah besar bagi golongan wanita)
  • Menggalakkan penghasilan kolagen secara semula jadi pada kulit bagi melambatkan proses penuaan serta melembutkan kulit seluruh badan
  • Setiap sachet hanya mengandungi 58 kalori sahaja

Cara Pengambilan Kitsui Glow Sakura Yang Betul

Seperti produk kitsui yang lain, Kitsui Glow Sakura perlu dibancuh dengan air suam ataupun dengan air sejuk sebanyak 150ml untuk satu sachet dan ianya boleh diambil sebelum atau selepas sarapan pagi.



Testimoni Berjaya dengan Kitsui Glow Sakura

Tingkatkan Aura Wajah Secara Semulajadi Dengan Kitsui Glow Sakura Sarang Burung Walit

Tingkatkan Aura Wajah Secara Semulajadi Dengan Kitsui Glow Sakura Sarang Burung Walit

Tingkatkan Aura Wajah Secara Semulajadi Dengan Kitsui Glow Sakura Sarang Burung Walit

Ramai yang telah berjaya dan terbukti berkesan kepada mereka. Korang yang yang ada masalah kulit dan mencari pencerah kulit yang selamat dan berkesan  tu bolehlah mencuba Kitsui Glow Sakura ni di farmasi yang berdekatan.

Kitsui, Cantik Semulajadi!

Jangan lupa masukkan diskaun baucer "KITSGLOW" semasa check out dan nikmati 25% off ( capped at RM2) di Kitsui Official Shopee Mall.

Tingkatkan Aura Wajah Secara Semulajadi Dengan Kitsui Glow Sakura Sarang Burung Walit



#kitsui #kitsuilovers #kitsuiglowsakura #GlowSakura #Korean #KoreanBeauty #birdnest #halalbirdnest #sarangburungwalet #gingsengkorea #premiumbirdbest #guardianmalaysia

Post a Comment

4 Comments

  1. Memang dah well known jenama Kitsui ni..Nak amalkan pun tak was-was. Ni keluar produk baru yang merangkumi untuk satu badan..Wah makin larisss lah kitsui...

    ReplyDelete
  2. ramai yang dah mencuba KitSui dan memberikan kesan yang baik :)

    ReplyDelete
  3. Wahh baru tahu kitsui ada bahan sarang burung walit jugak. Bagus ni. Memang cantik kulit nanti.

    ReplyDelete
  4. Bagus Kitsui nii... kopi ada.. sarang burung walit pun ada

    ReplyDelete