Penantian Berakhir

Assalamualaikum... Kinah nak share pada semua bahwasanya Kinah akan berkonvo. Punya lama menunggu this moment and lastly dapat jugak akhirnya. Alhamdulillah... Tak sabar nak pakai jubah. Kinah punya sesi 30 hb 11 har…

Harga Rokok Naik Lagi

Assalamualaikum... Harga rokok naik lagi. Hal ini yang sedang hangat diperkatakan sekarang. Naik la berapa banyak pun perokok akan tetap membeli sungguhpun semakin mahal kerana dah itu menjadi kemestian dalam hidup mereka. A…

Iklan Leaderboard Hilang

Assalamualaikum... Terkejut tak??? Ish mana iklan tu pergi edit HTML pun dah cek semua tapi still tak muncul-muncul dalam blog ni. Please help me, any suggestion!!! Rasa nak nangis pun ada ni ha, penat la main-main dengan ko…

Selamat Datang Oktober

Assalamualaikum... Pejam celik pejam celik dah bulan Oktober. Sebenarnya bulan oktober ada dua tarikh penting yang berlaku dalam hidup kinah. Namun satu tarikh penting tu terpaksa di tunda ke bulan disember. Nak tau tarikh a…