Percutian Ke Johor Bharu

Assalamualaikum semua. Awal bulan aritu kami sekeluarga ke Pontian Kecil di Johor Bharu bagi menghadiri majlis perkahwinan sepupu suami. Kalau orang lain mungkin akan melalui jalan highway tapi kami tak. Kami suka ikut jalan la…

Assalamualaikum semua. Rata-rata semua dah tau akan pemergian tokoh ulama yang disegani ramai iaitu Dato Dr Harun Din ke Rahmatullah pada hari Jumaat kelmarin. Hilang seorang lagi tokoh ulama terkenal di Malaysia ni. Begitu ban…

Bobita Baby Carrier

Assalamualaikum semua. Pernah dengar jenama Bobita. Apa Bobita tu? Bobita tu sebenarnya adalah satu jenama baby carrier di Malaysia ni. Dulu pun kinah tak tahu sangat mengenai baby carrier ni. First kenal jenama ni bila page …

Belajar menggunakan Flash Card

Assalamualaikum semua. Nampaknya setahun sekali je kinah update blog ni. Teruk sungguh ye. Biarlah ini blog saya suka hatila bila mau update ye dak. Huhu. Pejam celik dah 11 bulan dah si kecik ni. Seronok tengok dia membesar di…