I am a part of Althea Angels

I am a part of Althea Angels| Teruja betul bila terima kotak pink ni. Dari Korea pulak tuu. Siapa yang tak seronokkan. Kinah terima parcel ni kerana kinah sebenarnya salah seorang Althea Angels. Masa hari raya aritu kinah terima email jemputan untuk sertai Althea Angels ni. Tak sangka dalam ramai-ramai yang hantar permohonan, kinah yang terpilih. Alhamdulillah rezeki.


Kalau korang nak tahu, ni kali ketiga kinah bekerjasama dengan Althea tau. Kinah pernah kongsikan dalam entri sebelum ni. 

BACA DI SINI


Mesti ada yang tertanya-tanya benefit yang kami dapat bila terpilih sebagai Althea Angels ni kan?Benefit yang kami dapat ialah:
  • Welcome Gift 
  • Monthly K-Beauty Giveaway 
  • Seasonal Annual Shopping Credits 
  • Exclusive Discount Code 
  • Birthday Credits 
  • Exclusive Althea Reviews 
  • Studio Access 
  • Many more fun activities


Tadaaaa, ni lah kandungan dalam Althea Angels Box yang comel tu. Best tau. Lepasni bolehlah tenyeh muka dengan Real Fresh Skin Detoxer ni. Ada dua jenis skin detoxer ni. Pertama Green tea, ianya digunakan pada waktu malam. Kedua pulak, Rose, digunakan pada waktu pagi. Kedua-duanya wangi sangat.


Menariknya skin detoxer ni hanya apply kat muka selama 10 saat je, tak payah lama-lama kemudian boleh cuci. Mudah sangat nak guna. Oh ye pada yang berminat nak mencuba Real Fresh Skin Detoxer ni boleh mula order di website Althea tau.

Kinah baru je lepas shopping dari Althea, nak tahu apa yang kinah beli, korang kena tunggu la nanti ye, baru je order aritu. Dah sampai nanti kinah share ye.

8 comments:

  1. tahniah.. product yang ade rose tu tempting betul untuk dicuba. hehe..

    ReplyDelete
  2. Suka sgt dgn detoxer ni ..

    ReplyDelete
  3. tahniah! ada tak angels lelaki? haha

    ReplyDelete
  4. 2 produk ni memang best pakai.Terasa butiran dari green tea dan rose tu.. sedap jer semasa gosok pada kulit. Dan paling best sangat sangat ia wangi

    ReplyDelete
  5. Tahniah Kinah. Best kan dpt be part of the angels.

    ReplyDelete