Showing posts with the label AltheaShow All
Koleksi Eksklusif Althea A'Bloom Kini Di Pasaran

Koleksi Eksklusif Althea A'Bloom Kini Di Pasaran | Weeee kotak pink dari Korea kembali lagi. Kalau kotak pink ke rumah ni mesti ada keluaran terbaru dan eksklusif dari Althea lagi. Haaa nak tau apa dia...... Ni dia kol…

Wow Sangat Althea Make Up Ni

Wow Sangat Althea Make Up Ni | Kalau dapat call dari kurier ni, hati ni mesti berbunga riang, bukannya apa, dah tau dah siapakah gerangan yang menghantar parcel jauh nun dari Korea tu. Tak lain tak bukan Althea la. Sampai oran…

Kesan Solekan Lebih Mudah Ditanggalkan Apabila Menggunakan Althea Pore Purifying Serum Cleanser

Kesan Solekan Lebih Mudah Ditanggalkan Apabila Menggunakan Althea Pore Purifying Serum Cleanser | Cuba korang periksa balik beg make up korang tu, mesti penuh dan banyak sangat barang make up dengan cleanser, foundation, serum…

Hadiah Krismas Dari Althea

Hohoho akhirnya hadiah krismas yang dinanti-nantikan kunjung tiba. Ngam ngam je sampai dari kampung aritu kurier call nak hantar barang. Tapi masa tu kinah tak sampai rumah lagi, melencong ke bengkel motor kejap sebab suami nak…

Althea Stay Fresh Body Sparkling Mist by Titi Kamal X Althea

Althea Stay Fresh Body Sparkling Mist by Titi Kamal X Althea | Pada minggu lepas kinah sekeluarga pergi bercuti. Nak pergi bercuti kot, semestinya benda yang paling penting kena bawak Stay Fresh Body Sparkling Mist by TitiKama…

My Wishlist | 10 Barang yang Kinah Nak Beli di Althea

10 Barang yang Kinah Nak Beli di Althea | Adusss rambang mata bila masuk dalam website Althea. Semuanya best. Sampai tak tahu nak pilih yang mana sama ada nak pilih skincare atau pun make up. Sebelum ni pun kinah pernah cerit…

Artis Kpop Pun Guna Althea Real Fresh Skin Detoxer

Artis Kpop Pun Guna Althea Real Fresh Skin Detoxer | Ahaaaa kalau korang masih ingat lagi, kinah pernah cerita mengenai Real Fresh Skin Detoxer dari Althea. Ala mask yang boleh detox muka kita sepantas 10 saat. Ingat lagi kan..…

Althea | Milk Peel Cream Mask Review

Kinah baru je post mengenai baby Althea yang terbaru iaitu Althea Petal Velvet Sunaway , tup tup mai satu lagi keluaran baru Althea iaitu Milk Peel Cream Mask . Walaweh barangan dari Althea tak pernah mengecewakan semuanya best…

Althea | Petal Velvet Sunaway SPF50+ PA++++

Ekhm ekhm ada berita baik untuk mereka yang selalu terdedah dengan cahaya matahari. Ala cahaya matahari je, no no jangan pandang ringan dengan cahaya matahari sekarang kalau dulu cahaya matahari ni terutamanya pada waktu pagi …