Showing posts with the label AltheaShow All
Purito Pure Vitamin C Serum Membantu Memudarkan Jeragat

Purito Pure Vitamin C Serum Membantu Memudarkan Jeragat | Assalamualaikum semua, apa khabar?. Hari ni kinah nak share dengan korang tentang satu serum ni. Kalau korang masih ingat lagi, kinah pernah janji nak review satu serum…

Althea Angel | Redeem Point Althea

Althea Angel | Redeem Point Althea   Orang lain dah lama dah update. Kinah baru merangkak nak post. Maaflah lama sangat tangguh, banyak benor kekangan masa. Ingat lagi tak post kinah sebelum ni, kinah ada mention baru redeem p…

I am a part of Althea Angels

I am a part of Althea Angels | Teruja betul bila terima kotak pink ni. Dari Korea pulak tuu. Siapa yang tak seronokkan. Kinah terima parcel ni kerana kinah sebenarnya salah seorang Althea Angels. Masa hari raya aritu kinah teri…

Althea Bare Essentials Rejim Penjagaan Kulit Wajah

Althea Bare Essentials Rejim Penjagaan Kulit Wajah | Siapa tak nak kulitnya bersih, cerah dan berseri persis orang Korea. Sekarang ni ada banyak produk di pasaran yang boleh kita dapati. Cuma nak tak nak je cuba. Tapi untuk kal…

Althea Holiday Gold Sparkling Box

Althea Holiday Gold Sparkling Box| Assalamualaikum kepada semua pembaca Love Is Simple. Hari ni kinah nak berkongsi mengenai produk kecantikan daripada Althea Korea. Percubaan berani kinah mencuba produk daripada Korea. Kalau …