Breaking

Wednesday, 2 January 2019

Hadiah Krismas Dari Althea

Hohoho akhirnya hadiah krismas yang dinanti-nantikan kunjung tiba. Ngam ngam je sampai dari kampung aritu kurier call nak hantar barang. Tapi masa tu kinah tak sampai rumah lagi, melencong ke bengkel motor kejap sebab suami nak mintak pomen tengokkan motornya. Disebabkan orang kurier ni kinah pernah roger dengan dia dulu jadi kami deal nak jumpa dekat Tesco. 
Hadiah Krismas Dari Althea
Okay settle dah dengan kurier. Jadi kotak pink ni beralih tangan. Lepas ambik parcel dari kurier tu kinah loading sikit barang kat rumah kemudian kami nak gerak ke Johor. Terpaksala tinggal kotak pink kesayangan tu. 

Kelmarin lepas lurus tangan dan kaki, haa ini dia nak unboxing apa yang ada dalam kotak pink tu. Agak-agak korang la ada tak wishlist kinah tercapai? Hehehehhe

Dari 10 yang kinah senaraikan hanya beberapa saja yang tercapai haha. Nak tahu apa dia wishlist kinah tu korang kena baca di sini 

Okay jom kita tengok apa dia yang kinah dapat
1. Marine Blue Make-Up Brush Set
2. Silky Perfect Foot Peeling Pack
3. Dr. Vita Clinic Gently Vita Exfoliator
4. Aura Radiance BB Foundation Cream - Nella
5. Air Cotton MakeUp Base - The Face Shop
6. 12 Color Eyeshadow Pallete Glam Shine

Phewwww rasanya ada 3 wishlist kinah dah tercapai. Alhamdulillah terima kasih Santa Althea. 
Hadiah Krismas Dari Althea
Set MakeUp yang dipilih. Onz ke tak onz
Hadiah Krismas Dari Althea
Nak feeling ala ala spa pulak
Haaa amacam menarik tak? Semua ni bernilai RM210.00 sajo. Kalau korang berminat nak cari kbeauty yang original, boleh dapatkan di Althea yer.

20 comments:

  1. whoaa bestnya dapat semua ni! seronok try produk2 baru!

    Btw, jemput datang join segmen bloglist Myra yang pertama! :D

    Myra | The Grey Lines Between Segment | Blog List For the First Half of 2019

    ReplyDelete
  2. Set brush tu lawa.. nak jugak la

    ReplyDelete
  3. wow sakan nya..
    mmg althea best je klau nak shopping

    ReplyDelete
  4. Wah, banyaknya hadiah yang awak dapat, beruntungnya..

    ReplyDelete
  5. ya allah bestnya hadiah tuh

    ReplyDelete
  6. wahh barang barang althea dahlah cantik comel pulak tu >,<

    ReplyDelete
  7. Wahhh bestnye.. banyak barang..

    ReplyDelete
  8. banyaknya barang! skinlab tu best tak?

    ReplyDelete
  9. wahhhh i fall in love with althea ni. huhu lisa couldn't withstand dgn barang mcm ni. skrg tgh buat collection!

    ReplyDelete
  10. perghhh DAEBAKK! macam best je foot peeling tuu. nak satuu hahaha

    ReplyDelete
  11. Untunglah, banyak nyer dapat hadiah. Althea saya nak jugak, pleaseeee.

    ReplyDelete
  12. Onzzz sesangat kalau mcm ni. Hehe

    ReplyDelete