Breaking

Sunday, 14 April 2019

Siti Jamumall Kahwin Dapat Tajaan Setengah Juta

Siti Jamumall Kahwin Dapat Tajaan Setengah Juta | Siapa sangka gadis comel ni Siti Suriani atau lebih dikenali dengan Siti Jamumall, dengan hanya buat live di facebook saja majlis perkahwinannya ditaja sehingga RM500 Ribu!!! Woowww banyak tu. Dah rezeki Siti dengan suami kan.
Siti Jamumall Kahwin Dapat Tajaan Setengah Juta

Ikutkan asalnya, Siti hanya mahu buat majlis secara kecil-kecilan saja. Namun begitu, apabila siti memuat naik status di facebook mengenai perkahwinannya, bertalu-talu whatsapp dan call masuk daripada pemilik kedai, founder produk dan ramai lagi yang ingin menaja majlis beliau. 

Beruntungnya Siti ni kan. Dah macam wedding  of the year dah ha majlis dia. Majlis ni berlangsung di Laman Kayangan , Shah Alam.

Kalau korang nak tahu, hampir 100 company yang ingin menaja majlis kahwin beliau. Siapa yang tak seronok dapat tajaan oiiii. 
Siti Jamumall Kahwin Dapat Tajaan Setengah Juta
Siti Jamumall Kahwin Dapat Tajaan Setengah Juta
Mungkin ada yang tertanya-tanya siapa Siti ni sebenarnya?

Kalau korang nak tahu, Siti ni host bagi Jamumall.com dan selalu buat live di facebook seperti mempromosikan produk kosmetik, fesyen, kesihatan dan makanan. Artis pun ada menggunakan khidmat Siti untuk membantu promosi produk mereka antaranya ialah Che Ta, Faizal FBI, Shuib, Sarah Raisudin, Sherry Ibrahim, Saharul Ridzuwan dan Lana Nordin.

Selama ni Siti ikhlas membantu mempromosi produk mereka sehingga viral dan dikenali. Sungguh tak sangka mereka sanggup menaja majlis Siti ni Kalau kinah jadi Siti, terharu bercampur sebak sebab bukan senang nak dapat penaja yang mahu menaja majlis kita tau.

Antara founder yang menaja majlis Siti ni bukannya sebarangan company, wedding dress yang cantik by Dlia Dean Bridal, deco majlis dan pelamin dari wedding by Emma. 
Siti Jamumall Kahwin Dapat Tajaan Setengah Juta
Siti Jamumall Kahwin Dapat Tajaan Setengah Juta
Siti Jamumall Kahwin Dapat Tajaan Setengah Juta
Siti Jamumall Kahwin Dapat Tajaan Setengah Juta
Siti Jamumall Kahwin Dapat Tajaan Setengah Juta
Siti Jamumall Kahwin Dapat Tajaan Setengah Juta
Siti Jamumall Kahwin Dapat Tajaan Setengah Juta
Siti Jamumall Kahwin Dapat Tajaan Setengah Juta
Siti Jamumall Kahwin Dapat Tajaan Setengah Juta
Siti Jamumall Kahwin Dapat Tajaan Setengah Juta
Siti Jamumall Kahwin Dapat Tajaan Setengah Juta
Siti Jamumall Kahwin Dapat Tajaan Setengah Juta

Penaja Utama yang Menaja Majlis Siti Jamumall

Antara penaja yang menaja majlis siti dan suami ialah:

Pelamin dan Hiasan Dewan dari Wedding by emma

Baju Pengantin dari Dlia Jane Bridal Collection

Grand Cake dari Mad About Cake

Vip Menu dari Rumpun Selera

Coffe Es-Cream dari Ana Zahra Beauty

Jamu dari Seri Lady Empire Resources

Tudung Bawal  Bridesmaids dari Gallery Bawal

Kain Pasang Diamond dari Irahsukri

Telekung dari Pretty Aini

Make Up Set dari Zacthira Navillionniza

Scarft dari Scarft By Mehrun

Printed Box dari Art Creation Printing

Perfume dari  Luxe Essencia Resources

Honeymoon Pakej dari Arwana Resort

Gambar Majlis Resepsi dan Majlis Berinai Siti Jamumall

Siti Jamumall Kahwin Dapat Tajaan Setengah Juta
Siti Jamumall Kahwin Dapat Tajaan Setengah Juta
Siti Jamumall Kahwin Dapat Tajaan Setengah Juta
Siti Jamumall Kahwin Dapat Tajaan Setengah Juta
Siti Jamumall Kahwin Dapat Tajaan Setengah Juta
Siti Jamumall Kahwin Dapat Tajaan Setengah Juta
Siti Jamumall Kahwin Dapat Tajaan Setengah Juta
Siti Jamumall Kahwin Dapat Tajaan Setengah Juta
Siti Jamumall Kahwin Dapat Tajaan Setengah Juta
Siti Jamumall Kahwin Dapat Tajaan Setengah Juta

Tahniah Siti dan suami, Selamat Pengantin Baru

#sitijamumallwedding

4 comments: