Showing posts from October, 2020Show All
Sharifah Shahira Jumpa Rahsia Bantu Sakit Lutut Ibunya

Rupanya dah lama aktres dan penyampai radio popular, Sharifah Shahira mencari produk yang boleh melegakan sakit lutut ibunya. “Jadi ini berita gembira buat ibu saya. Tapi saya sebenarnya juga sudah kena belajar pakai benda ini. U…

Selamat Hari Lahir Kakak

Allah cepat betul masa berlalu. Sedar tak sedar rupanya kakak dah genap 5 tahun dah. Rasa masih baru lagi lahirkan kakak. Menjaga kakak ni, mudah tak banyak ragam dia. Sejak dah pandai dan tahu apa itu "birthday" jadi n…

Cabutan Bertuah Vits Kini Kembali Lagi

Cabutan Bertuah Vits Kini Kembali Lagi | Tak tau nak buat apa di rumah dikala PKPB dilaksanakan di kawasan korang, hah apa kata korang sertai Vit's Exclusive Lucky Draw dengarnya pelbagai hadiah menarik menanti pada setiap m…

Pengalaman Bersalin Anak Kedua Di Hospital Selayang

Pengalaman Bersalin Anak Kedua Di Hospital Selayang   |  Sepertimana kinah maklum sebelum ni, alhamdulillah kinah dah selamat bersalin pada 26 Ogos lepas. Lebih awal dari yang dijangka. Malam sebelum nak bersalin tu, sempat juga…