Showing posts with the label Jalan-jalan Makan AnginShow All
Tempat Menarik Di Pulau Pinang Untuk Dilawati

Tempat Menarik Di Pulau Pinang Untuk Dilawati |  Apa khabar semua? Maaf la ye lama tak update blog ni. Faham-faham je la kekadang tu idea tak ada, kekadang tu mood tak sampai. Haa gitu la selalu. Agaknya dah lama tak pergi ber…

Singapore Trip: Merlion Park

Singapore Trip: Merlion Park | Maaf ye lambat pulak update pasal percutian ke singapore aritu sebab kena edit gambar sikit. Walaupun percutian kami ke Singapore hanya satu hari saja, banyak juga tempat-tempat menarik yang kam…

Travel Trip Ke Singapore Part 1

Travel Trip Ke Singapore Part 1 | Phewww baru je settle cerita balik dari Thailand, kinah nak story pulak trip ke Singapore pulak. Balik je dari rumah mak dah kena gerak ke Johor sebab kalau ikut plan suami dia nak habiskan c…

Review Hotel : Wansiri Mansion Di Songkhla

Review Hotel : Wansiri Mansion Di Songkhla  | Kalau korang masih ingat lagi kinah ada kongsikan pengalaman kinah berjalan di bumi Thailand baru-baru ni. Kalau korang nak tahu, masa di sana kami menginap tiga buah hotel dan sala…

Itinerary Trip Ke Thailand Part 3

Mesti korang bosan sebab takde gambar kan? Maafla ye, bukan tak nak tangkap gambar cuma bateri handphone dah liaw. Tangkap gambar mana yang sempat je. Nak charge, charger tak ngam dengan plug. So, next time kalau korang nak perg…

Bawak Thahirah Mandi Swimming Pool di Sentul

Pada minggu lepas, tak tahu nak buat aktiviti apa kami bertiga menghabiskan masa bersama di swimming pool di Tamarind Condo di Sentul. Kehadiran kami ke sini atas kebenaran pak sedara suami yang tinggal di Singapore. Baru-baru …