Wednesday, 16 September 2015

,
Assalamualaikum semua...

Lama kinah tak update blog ni.. 
Dah bersawang nampaknya..
Bukan ape malas beno nak update blog ni

Sekarang ni kinah dah masuk trimester ketiga..    
So barang- barang keperluan baby dah beli sikit-sikit. Antaranya pampers, semalam suami ajak terjah Tesco yang sekangkang kera dari rumah kitorg ni.. Duk belek-belek rak pampers terjumpa la pampers whoopee (betul ke ejaannye?)

(Ehsan dari Google)

Bila dibelek-belek harganya bolehla tahan berbanding dengan jenama lain.. Nak beli yang mahal idakle mampu. Ni untuk sementara je.. Pada mommies kat luar sana siapa yang pernah guna whoopie ni kasi komen sikit.. Aritu baru je request sample nak tunggu sampai depan rumah lambat lagi dapatnya.. Kinah dah rembat whoopee ni.. 

Tuesday, 23 June 2015

,
Assalamualaikum semua...
Masih belum terlambat untuk kinah ucapkan selamat menyambut Ramadhan Al-Mubarak..
Semoga dapat mempertingkatkan lagi ibadah kita pada bulan yang mulia ini.

Sunday, 14 June 2015

,
Assalamualaikum semua..
Agak lama juga la kinah tak update blog ni..
Dah setahun rasanya blog ni bersawang..
Status kinah pun dah berubah dari status bujang menjadi isteri orang. In sha Allah tak lama lagi nak jadi mak orang..
Setakat tu je pengenalan buat masa ni ye..


P/s: Salam takziah kepada mereka yang dilanda musibah gempa bumi di Sabah. 

Monday, 21 July 2014

,

Assalamualaikum semua,

Sana sini orang post mengenai kad raya. Hmm aiyak sudah lama tak dapat kad raya dari kawan-kawan. Semua menyepi je sejak diorang ni dah berumah tangga. Cerita pasai kad raya, kad raya sekarang masih lagi hidup meskipun zaman sekarang dah mula canggih semua di hujung jari jer. Kad raya digital pun dah ada sekarang ni. Ada sesiapa yang sudi nak bagi kad raya pada kinah :P